Dit wil je niet missen...

Zwart, wit en prints, ik kan er geen genoeg van krijgen!

Hoe leuk, en nog Nederlands ook! Lucky No. 7. Ik spotte het ‘boys only, girls allowed’ merk onlangs al in mijn favo mamablaadje Fabulous Mama. Maar besloot nu, met een naderende groeispurt die meneer de koekepeer pardoes uit zijn garderobe doet groeien, toch maar eens wat nader op onderzoek uit te gaan. Wat een leuk merk zeg, zwart, wit en te gekke prints! Ik hou ervan, mag dat duidelijk zijn. Vooral de Lizard Pants uit de ‘Good vibes & Chill times’ zomercollectie trekt mijn aandacht in het bijzonder. Moet gezegd worden, het complete outfitje mét Lizard Hoodie erboven, scoort ook punten. Stoer, speels, en nét even anders. Ik ben fan!

zwart-wit-prints

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog