Dit wil je niet missen...

Zomerse Two-ti fruity uitnodiging kinderfeestje

Afgelopen weekend werd ons lieve nichtje alweer twee jaar. Wat gaat de tijd toch snel. Gelukkig werd er weer een beroep op mij gedaan om de uitnodiging voor het kinderfeestje van mijn nichtje te maken. Want ik vind dat nou eenmaal erg leuk om te doen. Het idee waarmee mijn schoonzusje kwam, paste perfect bij het zomerse weer dat we afgelopen tijd hebben gehad. Het werd een zomers two-ti fruity uitnodiging.

Two-ti fruity kinderfeestje

Fruit, flamingo’s, ijsjes en vooral veel frisse kleuren. Op slag ben ik weer op vakantie als ik aan deze onderwerpen denk. Van het idee alleen, om een uitnodiging te maken in dit thema, werd ik al blij. Het moest vooral vrolijk en zomers worden. En tussen al het dino- en spiderman gedruis waarin ik mij als jongensmama bevind, kwam dit vrolijke thema voor het kinderfeestje van een meisje als een welkome aanvulling.

Lees ook: Peppa Pig en George uitnodiging voor een Peppa themafeestje

Two-ti fruity uitnodiging

Ik maakte voor het Two-ti fruity kinderfeestje van mijn mooie nichtje de uitnodiging geheel in tutti fruity stijl. Veel fruit en met zomerse kleuren. Hoewel ik op internet en Pinterest voldoende inspiratie kon opdoen, heb ik er toch voor gekozen het over een andere boeg te gooien dan de uitnodigingen die ik er zag. Daarom maakte ik het uitnodigingskaartje geheel in mijn eigen stijl. Ik maakte de uitnodigingskaart met behulp van Adobe Illustrator en Indesign en maakte gebruik van free vector bestanden.

Lees ook: Spiderman uitnodiging voor een spiderman thema kinderfeestje

Mocht je nou denken, goh best leuk , zo’n uitnodiging. En zou je willen weten of ik zoiets ook voor jou kan maken. Neem dan contact met mij op.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog