Dit wil je niet missen...

Zomercollectie van Develab, schoentjes om een feestje bij te vieren

‘Life is a festival’, aldus Develab. En laten wij nou enorm van dat festivalgevoel houden. Zoonlief loopt dus sinds de zon zich van zijn goede kant laat zien op festivallike sandalen van Develab. Maar ook de andere schoentjes uit deze leuke kindercollecties wil ik je niet onthouden, kijk je mee?

Develab zomercollectie, één groot feest

‘Met Develab’s aan je voeten wordt het leven één groot feest’, aldus het schoenenmerk. En dat klopt aardig als je het mij vraagt. Zoonlief woont namelijk letterlijk in zijn legerprint sandalen. Het schoentje zit goed en staat hem ook nog eens rete stoer. Een waar feest it is dus

Mijn festivallike favorieten

Ik heb weer een aantal favorieten voor je geselecteerd. Allemaal stuk voor stuk festivallike sandaaltjes als je het mij vraagt. Ik krijg er tenminste spontaan zin van in de zomer. Kijk je mee met de leukste sandalen uit deze Develab zomerse collectie?

Voor de boys

#1 army sandaaltje met gesp

     

#2 leren sandaal met gesp

#3 teensandaal met army print op de zool

Voor de girls

#4 glitter sandaal met gesp

#5 blauwe sandaal met gesp

#6 blauwe sandaal met bandjes en klittenbandsluiting

Ik kon ze niet laten liggen

De kwaliteit van de schoentjes van Develab verraste mij trouwens aardig. Ik heb namelijk tot voor kort nog nooit schoentjes van dit merk in huis gehad. Maar deze té leuke legerprint sandaaltjes kon ik niet laten liggen. De schoentjes zijn gemaakt van suède leer, kurk en rubber. De zool is van goed buigzaam rubber, het voetbed van comfortabel kurk en de bandjes van stevig suède leer. De riempjes sluiten met een verstelbaar riempje met een gesp. De schoentjes zijn dus goed aan te passen aan de voetjes van je oogappel. I-de-aal!

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog