Dit wil je niet missen...

ZIN in de zomer met nOeser’s nieuwe SS17 collectie

Dat ik fan ben van prints dat weten jullie inmiddels al wel. Dat ik eerlijke merken een warm hart toe draag, ook. Niet zo verwonderlijk dus dat ik ook fan ben van nOeser. En het leuke is, het is nog Nederlands ook. De nieuwe SS17 collectie van nOeser is er dan ook eentje die ik graag met jullie deel. En ik heb weer zo mijn favorieten.

Onderwaterwereld als inspiratiebron voor nOeser ss17 collectie

De magische onderwaterwereld is de grootste inspiratiebron geweest voor dit Nederlandse merk. Het thema van de collectie “Big fish, little fish” zie je terug in de prints die bestaan uit schelpen, schildpadden, haaientanden en andere zeedierenprints. Maar ook van de zonnige gele, zacht blauwe en mintgroene en koraalroze kleuren krijg je spontaan zin in de zomer én vakantie.

Veel nieuwe modelletjes in de nieuwe nOeser zomercollectie

De collectie “Big fish, little fish” bestaat uit veel nieuwe modelletjes. Naast t-shirtjes en broekjes, vindt je er ook verschillende soorten rokjes, zomerjurkjes, onesies en shorts. De nieuwe collectie van nOeser is verkrijgbaar vanaf maat 50/56 tot en met 110/116 en bevat naast jongens- en meisjes-items ook veel unisex stukken. Alle kledingstukjes zijn bovendien niet alleen een lust voor het oog om te zien, de kwaliteit is ook het noemen waard. De gehele lijn is wederom gemaakt van zacht, biologisch GOTS gecertificeerd katoen. Genoeg keuze dus, maar ik heb natuurlijk favorieten en die deel ik vandaag met jou.

Mijn magische favorieten

Pim sweat pants met golfprint met Hilke jersey sweater met schildpadjes

Tom hipster fish T-shirtje met gele Liz short met onderwaterprint

Raf raglan blowfish longsleeve en Jamie teeth zomerse onesie

Tom hipster teeth T-shirtje met Sam skirt met vrolijke onderwaterprint

Nieuwsgierig naar de hele collectie? Kijk dan op www.noeser.eu

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog