Dit wil je niet missen...

Zeeman vondsten: omdat budgetshoppen heel leuk kan zijn

Budgetshoppen, een dikke ‘vind ik leuk’ wat mij betreft. Want retetrots ben ik als ik weer eens een leuk budget item ontdek. En dan maakt het mij echt geen bal uit waar dat is, als het maar budget is… en leuk natuurlijk. Zo kwam ik onlangs weer eens in de Zeeman. Nou is dat op zich niet zo heul moeilijk, ik kom er vaak, de textielsuper zit namelijk echt bij mij om de hoek. En zeg ik om de hoek dan bedoel ik ook om de hoek, ik kan m namelijk bijna aanraken vanuit mijn tuintje. Afijn. Ik kwam er dus weer eens.

budget-zeeman

Laten ze nou net de collectie van de zomer kindermode aangevuld hebben… en wat zaten daar weer leuke dingen tussen. Kleurrijke korte broekjes en niet te versmaden printige shirtjes. Ik kocht er 2. Ik wilde wel meer items kopen maar heb mijzelf weer eens een shoplimiet opgelegd (moeilijk om me daar aan te houden overigens). Hoewel ik niet zo heel erg fan ben van de tekenfilm look, kon ik dit stoere, zwarte shirtje met de eenvoudige batman print toch echt niet weerstaan. Ook kocht ik nog een grijs T-shirtje met zeemansprint. All over ankers, stuurradjes, reddingboeitjes…. ik vind ‘m stoer. Ontzettend leuk te combineren op bijvoorbeeld een verwassen jeans.

Blij ben ik dus weer met mijn budgetvondsten. 2 te leuke t-shirtjes voor mijn koekepeer voor samen nog geen 10 euro. Nou, zeg nou zelf, daar kun je toch geen buil aan vallen? Hét bewijs dat goedkoop ook heul leuk kan zijn!

 

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog