Dit wil je niet missen...

Zara wishlist

Virtueel shoppen met de hand op de knip, is moeilijker dan gedacht. Die hand op de knip is nodig. De komst van de nieuwe baby heeft genoeg financiële opschudding met zich meegebracht de afgelopen tijd. En onze grote peer heeft over outfits ook echt niet te klagen. Toch kan ik het niet nalaten om af en toe eens te gluren bij mijn favoriete kinderkledingwinkels. Dus omdat het weer eens tijd werd voor… Hier een nieuwe Zara Wishlist.

wishlist

Als eerste noemenswaardigheidje stuitte ik op de legging met letters. Fris blauw wit van kleur en dus heerlijk voor het upcoming voorjaar. Het verwassen roze shirt met tijgerprint voorop past daar natuurlijk ontzettend leuk bij.  Om de outfit compleet te maken zou een stoer gescheurd spijkerjack er prima boven staan. En tja… dan kan een leuke fel gele bodywarmer, voor de koudere dagen, uiteraard niet ontbreken.

Kortom, weer genoeg leuks te shoppen bij Zara. Something to keep in mind!

 

 

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Meer in Mini mode
De printjes top 3 #5

Ook wanneer je van budgetshoppen houdt, kun je wat mij betreft prima printig slagen. Daarom deze week een aantal ontzettend leuke items in de 'printjes...

Sluiten