Dit wil je niet missen...

Zara wish list

Dromen en wensen, die mag je hebben toch? Ik heb mijzelf een shopverbod opgelegd voor de komende periode, maar een wish list… die heb ik wel! Zara is één van mijn favoriete winkels waar je enorm leuke kinderkleding kunt scoren voor een zeer vriendelijke prijs. Vooral die prijs vind ik aangenaam. Nou, en die pasvorm, ben ik ook best fan van hoor. Mooie kwaliteit voor een leuk prijsje dus. Mijn wish list van de Zara? Deze stoere jongensoutfit voor straks, als mijn budget het weer toelaat en het mooie weer op zijn retour is. Aan dat laatste wil ik nog even niet denken.

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Meer in Mini mode
‘HELLO I’M …’ naamshirtjes

Zo wijs, de naamshirtjes 'HELLO I'M ...' van Van Pauline. Ik kwam deze leuke shirtjes tegen op Instagram. Vanwege het hoge stoerheidsgehalte besloot ik maar eens op nader onderzoek...

Sluiten