Dit wil je niet missen...

Zara kindermode wishlist met de leukste kerstoutfits voor peuters

Natuurlijk is december dé maand om uit te dossen. Dus gaf ik mijzelf weer een vrijbrief om ongegeneerd te gaan shoppen op het online shopwalhalla: bij Zara wel te verstaan. En vandaag deel ik mijn vondsten met jou. Want ik vond er weer de leukste kerstoutfits voor peuters.

Feestelijke kerstoutfits voor peuters bij Zara

Ik ben megafan van Zara kinderkleding, dat weet je inmiddels vast wel. Zo schreef ik al meerdere keren over bijvoorbeeld de geweldige collecties van Zara. Maar ook deze kerstoutfits zijn weer niet weerstaan, als je het mij vraagt. Dus zoek je op de valreep nog een feestelijke outfit voor je kids? Kijk dan even mee!

Lees ook: Zara, guilty shop pleasures

Zara ready to party collectie

Zara kinderkleding is leuk, daar kan ik heel kort en bondig over zijn. Lekker kleurrijk, leuke prints en toch nét weer even anders. Bovendien is de kinderkleding van Zara goed betaalbaar. Zeker in december is dat best een voordeel te noemen. De Zara kindermode ‘ready to party’ collectie is verkrijgbaar in alle Zara winkels en online. Zara heeft de volgende kindermode collecties: mini (0 – 12 maanden) in maat 50 t/m 80, baby jongens én meisjes (3 maanden – 4 jaar) in maat 68 t/m 104 en in jongens en meisjes (5 – 14 jaar) in maat 110 t/m 164.

Heb jij de kerstoutfits voor je kinderen al binnen?

10 reacties op dit bericht

Ze zijn zo leuk, die kleding van de Zara!
Ik heb voor de kids al kerstkleding. Weer voor het eerst gekocht omdat we aantal jaren niet op visite gingen. Dit keer geen Zara maar Hema en WE.

We is inderdaad ok verrassend leuk voor kids.

Ik heb hier eigenlijk geen speciale kerst outfits moet ik bekennen.

Oh echt? Wat ‘goed’. Voor mij is kerst meteen weer een vrijbrief om de (web)winkel in te duiken. Ik heb eigenlijk alleen mijzelf er maar mee.

Nee nog niet ik ga deze week even shoppen. Ik ben gek op Zara! Thanks voor de inspiratie

Graag gedaan! Veel shopplezier 🙂

Ik ben bij zeeman gaan shoppen voor kerst!
Maar ik twijfel nog om toch geen grappige kersttrui te gaan halen voor iedereen! 🙂

Die zijn wel uberleuk, die foute kersttruien. Zeeman scoort idd ook hoge punten op kerstgebied trouwens.

Oh die laatste trui. Zo schattig! Als ik een jongetje had zou ik het wel weten!!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Meer in Mama zin en onzin
Wij vierden voor de vierde keer Sinterklaas zonder onze dochter

De dag dat ik dit schrijf, is het 1 december. De officiële aftrap van die gezellige feestmaand. Vind ik ook, laat daarover geen misverstand ontstaan....

Sluiten