Dit wil je niet missen...

Zara kindermode wishlist met de leukste kerstoutfits voor peuters

Natuurlijk is december dé maand om uit te dossen. Dus gaf ik mijzelf weer een vrijbrief om ongegeneerd te gaan shoppen op het online shopwalhalla: bij Zara wel te verstaan. En vandaag deel ik mijn vondsten met jou. Want ik vond er weer de leukste kerstoutfits voor peuters.

Feestelijke kerstoutfits voor peuters bij Zara

Ik ben megafan van Zara kinderkleding, dat weet je inmiddels vast wel. Zo schreef ik al meerdere keren over bijvoorbeeld de geweldige collecties van Zara. Maar ook deze kerstoutfits zijn weer niet weerstaan, als je het mij vraagt. Dus zoek je op de valreep nog een feestelijke outfit voor je kids? Kijk dan even mee!

Lees ook: Zara, guilty shop pleasures

Zara ready to party collectie

Zara kinderkleding is leuk, daar kan ik heel kort en bondig over zijn. Lekker kleurrijk, leuke prints en toch nét weer even anders. Bovendien is de kinderkleding van Zara goed betaalbaar. Zeker in december is dat best een voordeel te noemen. De Zara kindermode ‘ready to party’ collectie is verkrijgbaar in alle Zara winkels en online. Zara heeft de volgende kindermode collecties: mini (0 – 12 maanden) in maat 50 t/m 80, baby jongens én meisjes (3 maanden – 4 jaar) in maat 68 t/m 104 en in jongens en meisjes (5 – 14 jaar) in maat 110 t/m 164.

Heb jij de kerstoutfits voor je kinderen al binnen?

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog