Dit wil je niet missen...

Zara, guilty shop pleasures

Het was weer die zoveelste van de maand. Dan begint het altijd weer te jeuken. En hoewel ik mij heb voorgenomen NIETS meer te kopen voor mijn kleine man, kon ik er weer geen weerstand aan bieden. Dus kocht ik WEER een nieuwe outfit voor mijn koekepeer.  Dit keer uit de nieuwe kindermode collectie van Zara.

Nieuwste collectie van Zara weer om te smullen

En die nieuwe kindermode collectie van Zara is weer om te smullen. Sowieso vind ik nieuwe collecties verfrissend, maar van deze items werd ik wel heel erg blij. Ik koos dit keer niet voor enorm veel print, zoals je dat van mij gewend bent. Maar de details van deze outfit doen ’t ‘m wat mij betreft.

Cartoonische sneakers van Zara

De schoentjes zijn echt de topstukken. Wit is niet helemaal de beste peuterbestendige kleur maar ik kon aan deze té leuke sneakers echt geen weerstand bieden. De ‘cartoonish’ print op de zool is waar ik meteen verliefd op werd. Toch nog een gek en speels detail.

Pigue baggy broekje van Zara

Ook het baggy pique broekje viel mij meteen op. De leuke a-symetrische rij met knoopjes en het structuurtje van de stof van het broekje maakten mij erg blij. De zandkleur doet het natuurlijk enorm goed in de zomer en zeker in combi met een leuke print of zoals bij deze complete outfit: met witte sneakers en een denim blouse.

Denim style blouse van Zara

Dat is dan meteen de laatste uit dit rijtje, de denim blouse. Elk jaar, ieder seizoen, elke maat is er een denim blouse in de garderobe van zoonlief aanwezig. Een denim blouse staat niet alleeb enorm wijs, het combineert nou eenmaal leuk op werkelijk ALLES. En omdat de Peer echt overal uitgroeit op het moment, en dus ook zijn denim blouse, moets ik wel een nieuwe denim blouse aanschaffen. Bah wat erg weer!

Lees ook: Capsule collection Zara

Dit zijn mijn guilty shop pleasures van deze maand. Ken jij de nieuwste kindermode collectie van Zara al?

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog