Dit wil je niet missen...

In LUV met de Zara capsule collection

Oh nee, daar is tie weer… De onweerstaanbare gave Zara Capsule Collection van Zara. Ik ben daar zo mega fan van. Daar gaat mijn voornemen om nu eens GEEN kinderkleding te shoppen. Dat lukt toch zo nooit…?

Zara Capsule Collection voor baby boys

Voor de meisjes en grote kids is hij trouwens ook prachtig, maar ik licht er vandaag even speciaal die van de baby boys eruit. En zo baby is het trouwens niet meer hoor, want de Capsule Collection loopt t/m maat 104.

Natuurlijk, comfortabel

De collectie heeft een comfortabele, natuurlijke uitstraling. Verwassen kleuren en nonchalant vallende kledingstukken waarvan je spontaan zin krijgt in de lente en zomer. Maar dat is eigenlijks niks nieuws bij deze special edition collecties van Zara.

In luv met de Zara Capsule Collection SS17

Ik ben in elk geval weer volledig in luv met deze té leuke, nieuwe SS17 lijn. En ik kan dan ook alvast nu verklappen dat er zeer zeker items van deze collectie per ongeluk expres in mijn winkelwagentje zullen vallen, oeps!

Mijn favorieten uit de Capsule Collection

Maar voordat het zover is, deel ik vandaag eerst mijn favorieten.

#1 verwassen tuinbroek met polosluiting

#2 verwassen T-shirt

#3 bermuda met zakken

#4 T-shirt met verfstreken

#5 omkeerbare gestreepte trui

(Foto’s: Zara)

Ben jij bekend met de Capsule Collection van Zara? Wat is jouw favoriet?

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog