Dit wil je niet missen...

Zara Capsule Collection AW17/18 voor mini boys

Het is alweer even geleden dat hij uitkwam. De Zara Capsule collection van afgelopen seizoen AW17/18 voor mini boys. Toch wilde ik je nog even deelgenoot maken van deze te leuke kindermodelijn. Zara heeft wat mij betreft zichzelf namelijk wéér overtroffen.

Zara Capsule Collection AW17/18 met ingetogen kleuren en subtiele prints

Ik word altijd enorm gelukkig van de Capsule collections van Zara. Hoewel ik houd van schreeuwerig, hysterisch en kleurrijke kinderkleding, zijn de Capsule collections vaak een tegenstelling daarvan. En toch ben ik er fan van. Waarom? Juist door de subtiele prints en ingetogen kleuren die zo mega mooi combineren met alle kleurrijke items die ik al in de kast van de jongens heb liggen. Bovendien is de kwaliteit van Zara kindermode gewoon goed in vergelijking met de prijs die je ervoor betaalt. En dat is best leuk in een wereld waar kindermode soms schreeuwend duur kan zijn. Kijk je mee naar de Zara capsule collectie van het seizoen AW17/18?

Lees ook: Zara kindermode wishlist met de leukste kerstoutfits voor peuters

Voor baby jongens van 3 maanden t/m 4 jaar

De Zara capsule Collection voor mini boys is al geruime tijd online verkrijgbaar voor baby jongens (3 maanden – 4 jaar) in de maten 68 t/m 104.

Was jij al bekend met de Zara Capsule collections?

6 reacties op dit bericht

Ik vind de Zara echt onwijs leuk voor kinderen! Voor jongens net iets meer dan voor meisjes omdat meisjeskleding soms net iets teveel poespas op de kleren hebben.

Die mening deel ik wel inderdaad. Ik vind dat inderdaad ook wat te snoepig vaak.

Nou, ik zeg het altijd weer. Als ík jongetjes zou hebben gehad zou ik het wel weten.. Wat een mooie items.

Leuk he, soms nog leuker dan voor meisjes vind ik.

De Zara heft altijd erg leuke kleding voor de kinderen. Toch zijn sommige items best prijzig

Oh vind je? In verhouding vind ik het juis enorm meevallen. Wanneer je het bijvoorbeeld vergelijkt met andere merken die ik wel eens koop. Maar in verhouding tot Hema of Zeeman natuurlijk wel.

Praat je mee?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Meer in Mini mode
Zara kindermode wishlist met de leukste kerstoutfits voor peuters

Natuurlijk is december dé maand om uit te dossen. Dus gaf ik mijzelf weer een vrijbrief om ongegeneerd te gaan shoppen op het online shopwalhalla:...

Sluiten