Dit wil je niet missen...

Zara Capsule Collection AW17/18 voor mini boys

Het is alweer even geleden dat hij uitkwam. De Zara Capsule collection van afgelopen seizoen AW17/18 voor mini boys. Toch wilde ik je nog even deelgenoot maken van deze te leuke kindermodelijn. Zara heeft wat mij betreft zichzelf namelijk wéér overtroffen.

Zara Capsule Collection AW17/18 met ingetogen kleuren en subtiele prints

Ik word altijd enorm gelukkig van de Capsule collections van Zara. Hoewel ik houd van schreeuwerig, hysterisch en kleurrijke kinderkleding, zijn de Capsule collections vaak een tegenstelling daarvan. En toch ben ik er fan van. Waarom? Juist door de subtiele prints en ingetogen kleuren die zo mega mooi combineren met alle kleurrijke items die ik al in de kast van de jongens heb liggen. Bovendien is de kwaliteit van Zara kindermode gewoon goed in vergelijking met de prijs die je ervoor betaalt. En dat is best leuk in een wereld waar kindermode soms schreeuwend duur kan zijn. Kijk je mee naar de Zara capsule collectie van het seizoen AW17/18?

Lees ook: Zara kindermode wishlist met de leukste kerstoutfits voor peuters

Voor baby jongens van 3 maanden t/m 4 jaar

De Zara capsule Collection voor mini boys is al geruime tijd online verkrijgbaar voor baby jongens (3 maanden – 4 jaar) in de maten 68 t/m 104.

Was jij al bekend met de Zara Capsule collections?

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog