Dit wil je niet missen...

YES, mijn autostoelhoes van Ukje is binnen

Op de negenmaandenbeurs van dit jaar maakte ik voor het eerst kennis met Ukje. Een webshop/winkel welke leuke hoezen maakt voor o.a. autostoeltjes en wipstoeltjes. De enorm leuke prints van de hoezen trokken uiteraard meteen mijn aandacht. Ik was gecharmeerd en blijkbaar werd dit ook opgemerkt door mijn zwangere metgezellige vriendinnen die ook mee waren naar de negenmaandenbeurs. Want blij verrast werd ik tijdens mijn babyshower door het cadeau dat ik kreeg. Een tegoedbon voor een leuke autostoelhoes voor onze Maxi Cosi Cabrio Fix.

De stoffen die wij zagen op de negenmaandenbeurs waren nog niet verkrijgbaar in de webwinkel ten tijde van mijn babyshower en zodoende kreeg ik een seintje van mijn schoonzus toen deze eindelijk online stonden. Ik werd gesommeerd een autostoelhoes uit te zoeken en koos voor de visgraat print die ik zo vreselijk leuk vond. Een dag later ontving ik het pakketje van Ukje al in huis.

Ik ben er enorm blij mee want de toch wel wat aan de saaie kant zijnde autostoel kleurt nu mooi mintgroen met een stoer printje. Het is echt een mooie passende autostoelhoes. Goede stof, netjes afgewerkt en solide sluitingen. Heel anders dan de universele (badstoffen) autostoelhoes die ik hiervoor had.

hoesjes

Kortom; ik ben er erg blij mee! Een aanrader voor anderen en nogmaals een dank je wel voor alle babyshowervriendinnen waarvan ik dit mooie cadeau heb gekregen.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog