Dit wil je niet missen...

Woezel & Pip op zoek naar de sloddervos, goes theater

Het is alweer even geleden maar dat maakt het niet minder noemenswaardig. Wij gingen namelijk wéér met onze kleine spruit naar het theater. Dit keer mochten we Woezel & Pip live op het podium bekijken. En ook deze show was een regelrechte peuterhit.

Woezel & Pip, op zoek naar de Sloddervos

We gingen naar Woezel & Pip, op zoek naar de Sloddervos. Een voorstelling die we ook in de bioscoop hadden gezien. Maar waarvan we uitgingen dat onze kleine man dit niet meer wist. Dat we de film zagen, is alweer een half jaartje geleden en dat maakt op een peuterleeftijd nogal uit. Bovendien is een theater hele andere koek dan de bioscoop ,dus we durfden het wel aan om dezelfde show te bezoeken.

Pipknuffel zijn beste vriend voor die dag

De hele weg naar het theater toe klonken de liedjes van Woezel & Pip door de autospeakers en werd er vanaf de achterbank luidkeels meegezongen. Meneer was er heu-le-maal klaar voor. Er was speciaal voor deze gelegenheid een Pipknuffel uit de grote ton met (onaangeroerde, want zoveel zijn het er) knuffels vandaan getoverd. Die op de bewuste dag zijn beste vriend was.

Volleerd theaterbezoeker

Inmiddels is het naar het theater gaan voor onze kleine man niet meer vreemd. Sterker nog, als volleerd theaterbezoeker liep meneer hand in hand met zijn papa en mama over de rode loper het theatergebouw binnen.

Woezel & Pip, de late middagvoorstelling

We hadden dit keer kaarten voor de late middagvoorstelling en dat bleek een regelrecht succes! Enthousiast en uitgeslapen rende onze man de foyer door, druk kwebbelend met andere Woezel & Pip bezoekertjes. Hij was er klaar voor zoveel was zeker.

Wachten tot de theatergordijnen zich openen

Zoals ons betaamt waren we ook dit keer weer ‘fashionably late’  en konden we vrijwel meteen doorlopen naar de theaterzaal. We namen plaats op onze stoelen en concludeerden dat we eigenlijk wel hele goede plaatsen hadden. Pal voor het podium wachtten we in spanning af tot de grote, zware, rode theatergordijnen zich zouden openen.

Het begin van Woezel & Pip

Er klonk muziek en het gordijn opende. Zo ook de mond van peuterlief. Tante Perenboom, de Tulpjes, Vlindertje, Buurpoes én de wijze Varen stelden zich één voor één voor. Niet veel later maakten we ook kennis met het hoofdrol duo Woezel & Pip.

Op zoek naar de Sloddervos

Het verhaal van de sloddervos speelt zich uiteraard af in de Tovertuin en nét daarbuiten. Daar waar de twee bekendste hondjes van ons land samen met hun neefje Charlie op zoek gaan naar de Sloddervos. Hoe het verhaal precies gaat, dat ga ik niet vertellen.

Woezel & Pip, een aanrader voor peuters

Wat ik wel ga vertellen is dat de show een echte aanrader is voor peuters. Hoewel onze kleine man nou niet perse een enorme fan is van de twee hondjes (hij vindt het overigens wel leuk maar kijkt toch het merendeel naar andere kindershows). Vond hij de theatershow van Woezel en Pip helemaal het einde.

Woezel & Pip, op zoek naar de Sloddervos

De show zit vol zang, dans en uiteraard alle bekende figuurtjes zijn aanwezig. Er wordt minder om interactie van de kleintjes gevraagd dan bij de andere shows waar we waren, maar dat neemt niet  weg dat het nog steeds erg vermakelijk was voor onze kleine man. Sterker nog, tot op de dag van vandaag heeft onze peuterman het nog steeds over de Sloddervos en zijn lange tanden. Indruk heeft het dus wél gemaakt.

Lees ook: Peppe en de grote plons, een even zo groot succes

Wil je weten waar Woezel en Pip nog te zien is in het theater? Kijk dan snel naar de volledige lijst met speeldata.

 

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog