Dit wil je niet missen...

With love for the prints SS18 #7 – Mini Rodini

Oh, wat ben ik fan van print. Ik werd dan ook behoorlijk blij toen ik de nieuwe collecties voor komend seizoen in mijn mailbox voorbij zag komen. Tijd voor een nieuw voorstelrondje ‘With love for the prints’, met mijn meest favoriete merken en hun nieuwste SS18 collecties, met vandaag in de hoofdrol: mijn meest favoriete Scandinavische kindermode merk Mini Rodini.

Lees ook: With love for the prints SS18 #6 – Small Rags

Scandinavische kindermode van Mini Rodini

Het is vast geen geheim meer dat dit merk een speciaal plekje in mijn kindermode hartje heeft veroverd. Zo ook weer de nieuwste ss18 collectie van Mini Rodini, die op zijn zachts gezegd uniek is. The Earth is Mother, we must take care of her ss18 collectie staat namelijk in het teken van moeder natuur. Voor de eerste keer is de gehele collectie volledig gemaakt van duurzame materialen, zoals GOTS gecertificeerd biologisch katoen, gerecylcled polyester en een fluorvrije BIONIC-FINISH® ECO-impregnering. Voor het maken van de kleding is bijvoorbeeld gebruik gemaakt van gerecycelde PET flessen en oude visnetten. 

I don’t believe that we can do everything but everyone can do something and me and my team always try to do our best to create a sustainable collection as possible. That is a key driving force for us and this collection is concrete proof of that”

Aldus Cassandra Rhodin, bedenker en oprichter van Mini Rodini.

Moeder natuur is dus waar het bij de nieuwe Mini Rodini ss18 collectie om draait. En dat zie je ook terug op de prints.  Vogels en schildpadden, maar ook groentes en andere organische vormen spelen de hoofdrol in de deze vrolijke collectie. De gebruikte kleuren zijn eveneens terug te herleiden naar Moeder natuur, zoals groen, geel en de bruinrode tinten. Ik ben wederom verliefd. Kijk je mee? 

Lees ook: Mini Rodini T-Rex vondst van de bovenste plank

Mini Rodini; The Earth is Mother, we must take care of her – ss18 collectie

 

(foto’s: Mini Rodini)

Wat vind jij van kindermode  die gemaakt is van biologisch katoen en gerecycelde materialen?

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog