Dit wil je niet missen...

With love for the prints SS18 #4 – Raspberry Republic

Oh, wat ben ik fan van print. Ik werd dan ook behoorlijk blij toen ik de nieuwe collecties voor komend seizoen in mijn mailbox voorbij zag komen. Tijd voor een nieuw voorstelrondje ‘With love for the prints’, met mijn meest favoriete merken en hun nieuwste SS18 collecties, met vandaag in de hoofdrol: de kleurrijke organic kinderkleding van Raspberry Republic.

Lees ook: With love for the prints SS18 #3 – Noddles

Kleurijke, organic kinderkleding van Raspberry Republic

De Orient Express collectie van Raspberry Republic is een kleurrijke mix van stoffen met orientaals geinspireerde prints. Vier oosterse werelden staan in deze nieuwe collectie centraal. De eerste lijn ‘Pharaoh Popsicle’ is geinspireerd op het magische Egypte. De tweede lijn ‘Aladdin’s Lamp’ neemt je mee op een magische reis door de sprookjesachtige Arabische wereld. De volgende halte is: ‘Shrimp Cocktail’; een vertaling van het verre oosten. Daar waar de kleuren levendig zijn en het leven exotisch. Via de diepe jungle van India in ‘Rumble in the Jungle’, arriveren we uiteindelijk weer terug in het thuisland van het merk: Polen. De lijn ‘Carrot Crunch’ is namelijk een eerbetoon aan het land waar alles begon voor Raspberry Republic. Daar waar wortelen, ooievaars en aardbeien een van de trotse symbolen zijn. Kijk je mee?

Lees ook: With love for the prints #9: AW17/18 collectie van Raspberry Republic, kindermode met Scandinavische look and feel

Orient Express collectie van Raspberry Republic

(foto’s: Raspberry Republic)

Ik word blij van kleur, daar kan ik heel kort over zijn. Iedereen die mij een beetje kent, weet dat inmiddels. De kinderkleding van Raspberry Republic past natuurlijk uitstekend in dat plaatje. Ik werd dan ook weer zo vrolijk toen ik de nieuwe collectie Orient Express van Raspberry Republic voorbij zag komen. En ze hadden het wat mij betreft niet beter kunnen bedenken. Want we weten immers allemaal wel dat het oosten bol staat van kleur. Bovendien maken de designers van Raspberry Republic je meteen een beetje bewust van de schoonheid van deze werelddelen, mooit toch?

Wat vind jij van deze kleurrijke organic kinderkleding? Is organic kinderkleding uberhaupt belangrijk voor jou?

 

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog