Dit wil je niet missen...

With love for the prints #9: AW17/18 collectie van Raspberry Republic, kindermode met Scandinavische look and feel

Het is weer vrijdag… En je weet inmiddels wat dat betekent: ik mag weer een nieuwe kindermode AW17/18 collectie aan je voorstellen. Dit keer wil ik je de nieuwste collectie van Raspberry Republic laten zien. Een pools kindermode merk met een Scandinavische look and feel. Kijk maar mee!

Lees ook: With love for the prints #8: unisex kindermode van organisch katoen, AW17/18 collectie van Carlijn Q

Kindermode met Scandinavische look and feel

Raspberry Republic is een jong merk dat nog niet zo heel lang bestaat. Ik maakte er afgelopen seizoen pas voor het eerst kennis mee. Raspberry Republic is een kindermode merk van Poolse afkomst maar met Zweedse roots. En dat zie je natuurlijk goed terug in het design. De kleding van Raspberry Republic wordt gemaakt van uitsluitend GOTS gecertificeerd biologisch katoen. Alle kleding wordt zelfs volledig gecontroleerd gemaakt in eigen land (Polen). Raspberry Republic staat voor kleur, creativiteit en kwaliteit. De inspiratie voor de collecties halen de designers van dit Poolse kindermode merk uit de wereld van flora en fauna. Dat in combinatie met een vleugje Scandinavië resulteert in deze geweldige, kleurrijke kindermode vol met mooie grafische prints. Lijkt mij duidelijk waarom ik zo vreselijk fan ben van Raspberry Republic.

Raspberry Republic, een beetje gek en grafisch

De nieuwe AW17/18 collectie van Raspberry Republic bestaat uit vijf thema’s. De vrolijke ‘Achoo!’ collectie met de indianentooi print. De lichtgrijze ‘Alpacca Love’ lijn. De donkerblauwe ‘Space explores’ lijn met grappige ruimtemannetjes. De collectie ‘Enjoy the party’. En als laatste de groene ‘Enchanted Forrest’ collectie. Vijf collecties die in kleur en prints van elkaar verschillen, maar ondanks dat toch prima met elkaar combineren. Ik ben vooral fan van de ‘Enjoy the party’ prints en ook van de Achoo! stukken gaat mijn kindermodehartje sneller van kloppen. Want alle prints uit deze collectie, maar ook uit voorgaande collecties, zijn een beetje gek én grafisch. En dat is nou precies waarom ik gevallen ben voor dit nieuwe merk kindermode met Scandinavische look and feel. Het verbaast je misschien dan ook niet dat mijn beide jongens trotse eigenaren zijn ervan.

Lees ook: Kindermode met print: twee keer een zomerse OOTD

Mijn kindermode wishlist is dus wéér een stukje langer geworden. Want dat er binnenkort een aantal Raspberry republic items onze kant uitkomen staat als een paal boven water. De Rasberry Republic collectie koop je in Nederland o.a. bij Jippiejajee.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog