Dit wil je niet missen...

With love for the prints #7: kindermode voor kleine rebels, AW17/18 collectie van Sproet en Sprout

Vrijdag… Een nieuwe dag om je weer een nieuwe collectie voor te stellen in deze ‘with love for the prints.’ De zevende editie alweer van mijn voorstelrondje met mijn favoriete kindermode merken met print. De favoriet van deze week is de AW17/18 collectie van Sproet en Sprout, kindermode voor kleine rebels. Ik waarschuw vast: je wordt er koopziek van. Kijk maar mee.

Lees ook: With Love for the prints #6: retro kinderkleding AW17/18 collectie van 4funkyflavours

Sproet & Sprout, perfecte onvolkomenheden

Sproet & Sprout is net als Kids Case een Nederlands kindermode merk. Nog niet zo lang geleden ontdekte ik dit merk pas. Stom eigenlijk, want ik ben hierdoor al vele bijzondere collecties misgelopen. De Sproet & Sprout collecties worden ontworpen vanuit de basis van imperfectie. “De onweerstaanbare sproeten op de neus van je zoon, de onmetelijke krullen op het hoofd van je dochter of de charmante kloof tussen hun tanden.” Deze perfecte onvolkomenheden, zoals zij het zelf noemen, maken elk kind tot een uniek wezen. Onschuldig, avontuurlijk en speels. En dat zie je terug in de collecties van Sproet & Sprout, die net zo uniek zijn.

Kindermode voor kleine rebels met een rock ’n roll tintje

De AW17/18 collectie van deze winter is geïnspireerd op de Britse Rock. Oude helden als Amy Winhouse (“is dat echt al zo oud? Ben ik dan al zo oud? Euh… ja dus!”), David Bowie en Mick Jagger waren de grootste inspiratiebronnen voor deze edgy kindermode collectie. Maar ook Mickey Mouse zie je terug in deze wintercollectie van Sproet & Sprout. In samenwerking met Disney heeft Sproet & Sprout namelijk een Capsule Mickey Mouse collectie ontwikkeld. Heerlijk, speelse kindermode dus met een rock ’n roll tintje.

Wat ik het leukste aan deze wintercollectie vind is de gestreepte skinny jeans en de bliksemprints. Maar ook de pied-de-poule ruitjes en kusbadges vind ik super. En wat dacht je van het stoere Mickey Mouse kruippakje? Is toch om op te vreten?

(foto’s: Sproet & Sprout)

Sproet & Sprout’s authentieke kindermode collecties

Alle designs en prints van de Sproet & Sprout collecties zijn overigens met de hand getekend. Dat maakt dat dit merk niet alleen uniek is, maar ook authentiek.  De collectie van Sproet & Sprout is unisex en zowel voor baby’s als kinderen. Dankzij de rustige prints in combinatie met ingetogen kleuren met als basis zwart en wit, maakt dat ook deze Sproet & Sprout collectie goed is te combineren met andere merken, maar ook volgend jaar nog steeds heel leuk is om te dragen. De nieuwste collectie van Sproet & Sprout koop je o.a. op de website van Sproet & Sprout zelf.

Kortom, ik ben fan! En jij? Wat vind jij van deze collectie kindermode voor kleine rebels?

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog