Dit wil je niet missen...

With love for the prints #5: broekjes met print van Noddles

Alweer de vijfde editie van ‘with love for the prints’ vandaag. Dit keer is het de beurt aan een merk waar ik erg fan van ben, maar toch nét even anders is als de voorgangers in deze serie blogs. Want vandaag stel ik Noddles aan je voor, bekend van haar té leuke broekjes met print. Kijk je mee?

Lees ook: With Love for the prints #4: bijzondere kindermode AW17/18 collectie van Mianio

Kleurrijke broekjes met print

Noddles is een Nederlands kinderkleding merk opgericht door Karin en Nienke. Noddles is ontstaan vanuit een liefde van twee mama’s die op zoek waren naar leuke, eigenwijze en vooral kleurrijke kinderkleding met print. Toen ze dit niet vonden, besloten ze het zelf te maken. Noddles onderscheidt zich van andere merken. Karin en Nienke werken bijvoorbeeld (nog) niet met collecties. Zij ontdekken nieuwe printjes, die zij dan weer verwerken in hun broekjes of andere items. “Aan elk product kleeft een verhaal, onze eigen ervaringen zijn erin verwerkt en die geven we graag door.” Aldus Karin en Nienke.

Handgemaakte broekjes, rokjes en meer

Karin en Nienke maken alles zelf. Van rokjes en broekjes met print tot aan wikkeldoeken, hoofdbandjes en sjaaltjes. De kinderkleding van Noddles is voornamelijk gemaakt van natuurlijke materialen met een hoge kwaliteit en dat zie je. Ik heb al meerdere stukken in de kast liggen en alles blijft, zelfs na ravotten, vaker dragen én wassen, even mooi. Bovendien zijn de broekjes enorm comfortabel. Onze jongens dragen ze beiden even lief. De broekjes van Noddles zijn erin dikkere uitvoeringen voor de winter en in wat dunnere, zomervarianten. Maar ook de zomerse broekjes zijn prima door te dragen in de winter door er simpelweg een maillot of legging onder te dragen. Want om ze een seizoen in de kast te laten liggen, daarvoor zijn ze gewoonweg veel te leuk.

(foto’s: Noddles)

Noddles uitsluitend online te koop

Noddles is alleen online te koop. Ik zou er zeker even gaan kijken, want je vindt er meteen nog veel meer leuke, printige broekjes, rokjes en accessoires voor zowel jongens als meisjes.

Wat vind jij van de kleurrijke printjes van Noddles?

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog