Dit wil je niet missen...

With Love for the prints #3: Scandinavische kindermode AW17/18 collectie Mini Rodini

Weer tijd voor een nieuwe ‘with love for the prints’. Vandaag alweer deel #3 met niets minder dan het Scandinavische kindermode merk Mini Rodini. Mini Rodini is dus één van mijn meest favoriete kindermode merken ooit. De kwaliteit is gewoon super en de prints zijn telkens weer verrassend. Bind mij maar vast op een stoel, want te houden ben ik niet. Kijk je mee naar de nieuwste AW17/18 collectie: Darlin Britain?

Lees ook: With Love for the prints #2: kinderkleding met vintage look Small Rags collectie AW17/18

Scandinavische kindermode in herfstkleuren

Ook Mini Rodini is een Scandinavisch kindermode merk. Net als alle andere collecties staat ook de Darlin Britain collectie van Mini Rodini weer bol van kleur en prints. Bijzondere prints, zoals altijd eigenlijk wel. Dit keer in de hoofdrol vooral veel dierenprints zoals vosjes, hondjes, vleermuizen en vlinders. Maar je ziet ook bloemen zoals rozen en hyacinten. Ook de kleuren zijn weer geweldig gekozen. Helemaal passend bij het seizoen tref je in deze herfst/winter collectie voornamelijk veel bruin, rood en groen aan.

Mini Rodini AW17/18: dieren en bloemen

Het mag geen geheim zijn dat ik echt mega fan ben van dit merk. Het verbaasd je misschien dan ook niet dat ik al meerdere stukken uit eerdere collecties van Mini Rodini in de kast van onze jongens heb liggen. En hoewel het niet altijd even goedkoop is, blijft alles wel super mooi. Dat komt omdat het merk zoveel mogelijk voor organische en gerecyclede materialen kiest. Doorschuiven naar broertjes en/of zusjes (want de collecties van Mini Rodini zijn grotendeels unisex) is dus succes verzekerd. Bovendien zijn de prints wat mij betreft hartstikke tijdloos en goed te combineren. Voor dit seizoen ben ik voornamelijk erg gecharmeerd van de stoere vleermuizenprint. Maar ook de teckel- en de family fox portret print hebben mijn aandacht.

Lees ook: Fishie, fishie, fishie: Mini Rodini

(foto’s: Mini Rodini)

Darlin Britain nu te koop

Ben je nieuwsgierig naar de volledige collectie Darlin Britain? De nieuwe AW17/18 collectie van Mini Rodini is vanaf nu verkrijgbaar online en in verschillende winkels in Nederland. Mini Rodini koop je o.a. bij Orange Mayonnaise

Wat vindt jij van de prints van de nieuwe collectie van het Scandinavische kindermode merk Mini Rodini?

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog