Dit wil je niet missen...

With Love for the prints #2: kinderkleding met vintage look Small Rags collectie AW17/18

Vandaag deel ik alweer deel #2 van mijn tour langs de meest leuke kindermode merken en hun nieuwste collecties. Althans, dat vind ik dan. Vandaag daarom aandacht voor een ander nostalgisch merk waar ik helemaal weg van ben. De nieuwste collectie van Small Rags. Kinderkleding met een vintage look!

Lees ook: With Love for the prints #1: nostalgische kindermode Kids Case collectie AW17/18

Small Rags: kindermode met een DIY karakter

Small Rags is een Scandinavisch kindermode merk dat nog vrij jong is. Ik ontdekte dit merk bijvoorbeeld pas twee jaar geleden. Maar sindsdien ben ik groot fan van de collecties van Small Rags. Hoewel veel Scandinavische kinderkleding vooral heel kleurrijk en met drukke prints versierd zijn, is Small Rags wat ingetogener. De collecties van Small Rags zijn namelijk voornamelijk gericht op comfort met, zoals zij zelf zeggen, een DIY karakter. Voor de ouder die haar kleren graag zelf wil maken, maar daar simpelweg geen tijd voor heeft. Daarnaast vind je in alle collecties een vleugje vintage terug, zo ook deze nieuwste AW17/18 collectie. Kijk je mee?

Kinderkleding met vintage look

Net als de nieuwe collectie van Kids Case, ademt ook de nieuwste collectie van Small Rags pure nostalgie. Met name de groene, vintage bloemenprint die in de meisjescollectie is gebruikt, springt er voor mij enorm uit. Jammer in dit geval dat ik alleen jongens heb te kleden. Maar gelukkig kan ik ook hiervoor mijn lol op, bijvoorbeeld met de used denim look in combinatie met het oversized, blauw/grijs geruite overhemd. Op Small Rags ben ik echt een klein beetje verliefd. Vanwege de vintage look, maar ook omdat alles van Small Rags zo lekker te combineren is met andere merken. Bovendien is alles uit de collectie gemaakt van, hoe kan het ook anders, organic cotton. Je begrijpt, ook Small rags staat hoog op mijn wish list deze winter.

Lees ook: Small Rags, ik ben zooo in luv

(foto’s: Small Rags)

Nu verkrijgbaar

De nieuwe AW17/18 collectie van Small Rags is nu verkrijgbaar bij diverse (web)winkels. Ben je nieuwsgierig naar de volledige AW17/18 collectie? Neem dan een kijkje op de website van Small Rags.

Was jij al bekend met de Scandinavische kinderkleding met vintage look? Wat vindt jij van de nieuwste collectie van Small Rags?

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog