Dit wil je niet missen...

With Love for the prints #1: nostalgische kindermode Kids Case collectie AW17/18

Het is weer de tijd van het jaar. Voor mijn beurs geen goede, want alle merken ’that I love’ brengen nu hun nieuwe autumn/winter collecties op de markt. En wat zijn ze weer leuk. Kleurrijk, vol met print en allemaal weer het benoemen waard. In de komende reeks ‘with love for the prints’ neem ik je dan ook mee op een tour langs al mijn favoriete nostalgische kindermode merken met print en hun nieuwste AW17/18 collecties. Vandaag deel #1. De nieuwste collectie van Kids Case.

Kids Case: Nederlandse kindermode met print

Kids Case is een Nederlands merk. Amsterdam based en designed, maar wat mij betreft zeker met een Scandinavische ‘look and feel’. Zo worden alle stukken gemaakt van biologisch katoen en zijn de designs ontworpen vanuit de gedachte dat een kind, kind moet blijven. Speels, kleurrijk en comfortabel. Kids Case lanceerde onlangs haar nieuwste AW17/18 collectie. Kijk je mee?

Nostalgische kindermode

De hele collectie ademt nostalgie. En iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik gék ben op nostalgische kindermode! Ik ben vooral heel gecharmeerd van het breiwerk, de retroprints en de kleurencombinaties zoals bijvoorbeeld okergeel, bruin/rood en groen. Maar ook de stukken met de pijltjesprint in de fellere kleuren rood en blauw zullen mijn kleine modepopjes geweldig staan. Je begrijpt, mijn wish list voor deze winter wordt er zo niet korter op.

(foto’s:  Kids Case)

Je hoeft niet meer te wachten met shoppen

De nieuwe collectie van Kids Case voor komend seizoen ligt alweer in de winkels. Je hoeft dus niet te wachten met shoppen (YES!) Ook online is Kids Case bij verschillende webshops verkrijgbaar. Benieuwd naar de volledige AW17/18 collectie? Neem dan een kijkje op de website van Kids Case waar je ook je aankopen kunt doen.

Was jij al bekend met dit te gekke, nostalgische Nederlandse kindermode merk?

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog