Dit wil je niet missen...

WIN! Zelf ontworpen milestonekaarten, crea-hop je mee? (gesloten)

Dat was het alweer, het einde van de leukste blog-hop ooit als je het mij vraagt (oke, tikkie arrogant ik weet het, maar het was gewoon mega-gezellig). Want wat een geweldige blogs heb je kunnen ontdekken via deze blog-hop. En wat een leuke en vooral creatieve iedeeen heb je kunnen opdoen. En wat een leuks kon je winnen. Ik hoop dat jij het net zo leuk vond om te lezen als dat ik vond om mee te mogen doen.

Winnaars

Oke, en dan nu de winnaars. Want die 2 setjes milestonekaarten die ik maak(te) voor de crea-hop geef ik immers weg. De milestonekaarten gaan naar ‘…tromgeroffel…’ Madelon Eugelink en Nathalie van volgmama.nl.

Baby milestonekaarten

Madelon wint een setje milestonekaarten voor haar bijna geboren baby. Van harte gefeliciteerd alvast. Ik heb je inmiddels een mailtje gestuurd.

Peuter milestonekaarten

Nathalie wint een setje kaarten met peuter milestones. Ook jij van harte gefeliciteerd en je hebt een mailtje ontvangen.

WIN! Zelf ontworpen milestonekaarten, crea-hop je mee? (winactie gesloten)

Je ziet ze wel eens voorbijkomen, die blog-hops. Hoe leuk is het dan dat ik vandaag onderdeel mag uitmaken van een wel hele speciale blog-hop. Namelijk een crea-blog-hop. Maar liefst 23 blogs doen mee aan deze crea-hop. Ik maakte speciaal voor deze hop milestonekaarten. En je kunt ze nog winnen ook.

Welkom op Roelove’s mamablog

Allereerst, welkom op mijn blog. Dé mamablog voor moeders met power. Hier vindt je alles over het leven van een werkende moeder. Over opvoedperikelen, (online) shoppen van kindermode, maar ook veel creativiteit. Leuk dus dat je even langs komt hoppen tijdens deze crea-hop.

Fleur en Anne bedankt!

Alle credits mogen naar Anne van Simple Thoughts, zij bedacht  deze leuke blog-hop. Het is dankzij de kleurrijke Fleur Miller van MizFlurry dat je hier terrecht bent gekomen, waarvoor dus dank. Bij Fleur zag je een leuke printable met onderdelen van 12 Pokémon, die je in klei kunt steken. De potjes klei kun je winnen. Hier kun je iets anders winnen. Namelijk door mij zelf ontworpen gemaakte milestonekaarten.

Thema: kleur

Het thema van deze creatieve blog hop is kleur. Niet zo heel moeilijk voor iemand die van kleur houdt (ik zei de gek). De milestonekaarten die ik maakte zijn dan ook in, hoe kan het ook anders, kleur!

2 setjes van 12 Milestonekaarten

Ik maakte speciaal voor deze blog-hop 12 milestonekaarten. Vrolijke ansichtkaartjes met de meest belangrijke ‘milestones’ van jouw kleintje erop. Denk aan dat eerste lachje, het eerste hapje, de eerste keer zitten… Dat wil je natuurlijk vastleggen  op de gevoelige plaat. Nou, dat wordt natuurlijk extra leuk met deze milestonekaarten. En weet je wat nou zo leuk is? Ik verloot 2 setjes.

Ook voor niet-baby mama’s

Ben je uit de babytijd maar vindt je het toch leuk om kans te maken op een setje milestonekaarten? Dat kan! Ik kan ze ook maken voor de milestones van bijvoorbeeld jouw dreumes, peuter of kleuter. Denk aan die eerste stapjes, de eerste keer op het potje, de eerste keer naar school. Ook wanneer je mama bent van een niet-baby maak je dus kans op een setje milestonekaarten van mijn hand.

Wat moet je doen?

Meedoen is simpel. Laat in een reactie op dit bericht weten waarom jij deze milestonekaarten graag zou willen winnen. Like je mijn pagina op facebook al? Dan maak je namelijk extra kans om te winnen. Leuk is het dat je bericht daar ook deelt, maar verplicht is het natuurlijk niet. De winactie loopt tot 15 mei aanstaande. Dan maak ik de winnaars bekend bovenaan in dit artikel.

Heb je jouw reactie achtergelaten? Hop dan gezellig door naar de volgende creabea in deze blog-hop. Bij de creatieve Ilse Stouten van Blad | Steen | Schaar kun je namelijk ook iets creatiefs maken én winnen.

Lees ook: Lieve geboortekaartjes voor een ‘hollandse nieuwe’

Doe en hop je gezellig mee?

Mocht je nou denken, goh best leuk , zulke milestonekaarten. En zou je willen weten of ik zoiets ook voor jou kan maken. Neem dan contact met mij op.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog