Dit wil je niet missen...

WIN!!! Win een fiets (gesloten)

Zoals beloofd vandaag de winnaar van de transportfiets.

Winnaar

En de winnaar is (tromgeroffel): Petralien! Van harte gefeliciteerd! Wil jij jouw adresgegevens en telefoonnummer aan mij doorgeven? Dat kan via Facebook of via het contactformulier op mijn website.

WIN!!! Win een fiets (winactie gesloten)

Ik schreef er eerder al wat over, fietsen met je bloedjes van kids is niet alleen leuk maar ook erg bijzonder wanneer ze het helemaal zelf gaan doen. Maar wanneer je dit moet doen op een gammele, oude fiets, bedenk je dan nog maar eens. Daarom mag ik je vandaag een stukje op weg helpen. Want ik mag een heuse nieuwe transportfiets weggeven. Meedoen is simpel, lees in dit artikel hoe jij kunt winnen.

1

Oma-, transportfiets

Ik heb het jarenlang gedaan, en nog steeds vind ik het de fijnste soort fiets die ik ooit heb gehad. Met een makkelijke, lage instap en zeer licht frame, rijdt er in mijn ogen niets fijner dan een omafiets. Een zwarte omafiets mag ik vandaag weggeven aan jou! Doe mee met de actie en win een fiets van de webshop fietsenopfietsen.nl.

2

Hoe maak je kans?

Kan jij die fiets goed gebruiken? Meedoen is simpel. Laat hieronder een berichtje achter met je naam en e-mailadres en volg mijn pagina op Facebook (als je dit nog niet deed). Ken je iemand die ook een fiets kan gebruiken? Deel dit bericht dan op Facebook (niet verplicht). De winactie loopt tot en met woensdag 21 december. Uit alle reacties selecteer ik een winnaar die ik bekend maak in dit artikel. Ook maak ik de winnaar bekend op mijn Facebookpagina.

Doe dus snel mee en win een fiets! Veel succes!

Deze blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog