Dit wil je niet missen...

WIN!!! Een DIY dino verjaardag pakket en 64 andere dingen op de Mamabloggers Dag (gesloten)

Twee weken geleden was het de Mamabloggers Dag. Wat een feest, want je kon maar liefst 65 keer iets winnen bij verschillende (mama)bloggers. Bij mij kon je een door mij samengesteld DIY dino verjaardag pakket winnen. En uit alle vele enthousiaste deelnemers heb ik vandaag een winnaar getrokken. Weten wie? Kijk gauw verder!

Winnaar

Uit alle deelnemers is Marjolijn Yara als winnaar getrokken. De winnaar heeft inmiddels per mail een bericht ontvangen. Marjolijn via deze weg nogmaals van harte gefeliciteerd!  Aan alle andere deelnemers, enorm bedankt voor de enorme hoeveelheid enthousiaste reacties op deze actie.

Je vindt trouwens binnenkort weer een nieuwe winactie op mijn website, doe je weer mee?

Hoera, vandaag is het feest. Groot feest want vandaag is de Mamabloggers Dag en kun je maar liefst 65 keer iets winnen (YES!). Natuurlijk hier, maar ook bij nóg 64 andere (mama)bloggers verspreid over heel Nederland én België. Hop je gezellig mee?

Roelove’s mamablog voor moeders met power

Allereerst, leuk dat je er bent. Wees welkom op mijn blog voor moeders met power. Hier vindt je alles over het leven van een werkende moeder, ik zei de gek. Daarnaast lees je over de perikelen waar ik tegen aan loop in de opvoeding van mijn twee blagen. Schrijf ik over de uitstapjes die wij maken. Deel ik heel veel kindermode (want dat is toch wel een beetje mijn verslaving nr. 1.)  En schrijf ik over allerlei creatieve uitspattingen die ik doe met en voor mijn kinderen.

Special thanks

Special thanks voor de hop gaat overigens naar Yvonne van kidzblogger.nl, die het voortouw heeft genomen in de organisatie van deze Mamabloggers Dag. Als het goed is, ben je via twinstyleblog.nl bij mij terecht gekomen. Op de blog van Sonja vindt je vooral veel, heul veel, kindermode en andere stylisch kinderproducten. Je begrijpt: “I love it!” Ik zou zeggen kom daar zeker nog eens terug, want het is echt de moeite waard. Ik ga het in elk geval wél doen. Ook bij Sonja kon je iets heel gaafs winnen. Stap je hier pas op de hop? Lees dan gauw verder hoe je door hopt naar de volgende deelnemende blog in dit rijtje.

WIN!!! Een pakket voor een DIY dino verjaardag

En dan nu: wat kun je winnen? Ik schreef er al eens over op mijn blog. Ik organiseerde namelijk voor onze peuterman een heuse dino verjaardag. Speciaal voor deze Mamablogger Dag besloot ik een pakket samen te stellen waarmee ook jij een DIY dino verjaardag themafeest kunt organiseren. Heb jij een dino fan in huis? Lees dan gauw verder wat je allemaal kunt winnen.

Het pakket bestaat uit:

  1. vlaggenlijn met dino’s
  2. ballonnen met dino’s
  3. weggooiservies, bestaande uit bekers en bordjes met o.a. dino’s
  4. servetten met o.a. dino’s
  5. Setje speelgoed dino’s ter aankleding of voor traktatie
  6. Dino inpakpapier, voor kado’s en eventueel traktatie
  7. Dino traktatiekaartjes
  8. *50% korting op een gepersonaliseerde dino verjaardagsuitnodiging

Dino traktatiekaartjes en *verjaardagsuitnodiging

Ben jij straks de troste eigenaar van dit pakket voor een DIY dino verjaardag voor jouw kleine dinofan? Dan tref je daarin door mij zelf gemaakte dino traktatiekaartjes. Vind je een gepersonaliseerde dino verjaardagsuitnodiging ook leuk? Dan geef ik je eenmalig 50% korting op een gepersonaliseerde uitnodiging t.w.v. €50,-. Interesse? Neem even contact met mij op voor de mogelijkheden. Je bent natuurlijk niet verplicht om dit af te nemen.

dino-kdv-traktatie

Hoe maak je kans?

Meedoen is echt mega simpel. Like mijn pagina op Facebook (als je dat nog niet deed) en laat in een reactie op dit bericht óf op Facebook weten waarom jij kans wil maken op dit pakket voor een DIY dino verjaardag. Deel je het bericht over deze winactie dan maak je extra kans. Verplicht is dat natuurlijk niet. De winactie loopt tot 24 september. In de week daarop maak ik de winnaar bekend, bovenaan in dit artikel en op Facebook.

En dan nu… door

Heb je laten weten waarom je graag wilt winnen? Hop dan gezellig door naar de volgende mamablogger in deze bloghop. Via mij kom je namelijk bij Rory van 40envoorheteerstmoeder.nl. Rory werd op latere leeftijd moeder en schrijft daar onder andere over op haar blog. Maar je vindt er way meer. Lifestyle en beauty bijvoorbeeld, maar ook persoonlijke verhalen lees je er. Rory heeft ook een leuke winactie voor je in petto. En zij verwijst je op haar beurt weer door naar de volgende mamablogger in deze hop. Als je eindigt bij de blog waar je bent begonnen, dan heb je de hele Bloghop volbracht!

Ik hoop dat je net zo veel plezier beleeft aan deze hop, als ik deed tijdens het maken van deze blog én het samenstellen van dit DIY dino verjaardagspakket. Rest mij alleen nog jou veel succes te wensen met deze en de andere winacties die je tegenkomt tijdens de Mamabloggers Dag!

Doe en hop je gezellig mee?

 

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog