Dit wil je niet missen...

WIN!!! Een DIY dino verjaardag pakket en 64 andere dingen op de Mamabloggers Dag (gesloten)

Twee weken geleden was het de Mamabloggers Dag. Wat een feest, want je kon maar liefst 65 keer iets winnen bij verschillende (mama)bloggers. Bij mij kon je een door mij samengesteld DIY dino verjaardag pakket winnen. En uit alle vele enthousiaste deelnemers heb ik vandaag een winnaar getrokken. Weten wie? Kijk gauw verder!

Winnaar

Uit alle deelnemers is Marjolijn Yara als winnaar getrokken. De winnaar heeft inmiddels per mail een bericht ontvangen. Marjolijn via deze weg nogmaals van harte gefeliciteerd!  Aan alle andere deelnemers, enorm bedankt voor de enorme hoeveelheid enthousiaste reacties op deze actie.

Je vindt trouwens binnenkort weer een nieuwe winactie op mijn website, doe je weer mee?

Hoera, vandaag is het feest. Groot feest want vandaag is de Mamabloggers Dag en kun je maar liefst 65 keer iets winnen (YES!). Natuurlijk hier, maar ook bij nóg 64 andere (mama)bloggers verspreid over heel Nederland én België. Hop je gezellig mee?

Roelove’s mamablog voor moeders met power

Allereerst, leuk dat je er bent. Wees welkom op mijn blog voor moeders met power. Hier vindt je alles over het leven van een werkende moeder, ik zei de gek. Daarnaast lees je over de perikelen waar ik tegen aan loop in de opvoeding van mijn twee blagen. Schrijf ik over de uitstapjes die wij maken. Deel ik heel veel kindermode (want dat is toch wel een beetje mijn verslaving nr. 1.)  En schrijf ik over allerlei creatieve uitspattingen die ik doe met en voor mijn kinderen.

Special thanks

Special thanks voor de hop gaat overigens naar Yvonne van kidzblogger.nl, die het voortouw heeft genomen in de organisatie van deze Mamabloggers Dag. Als het goed is, ben je via twinstyleblog.nl bij mij terecht gekomen. Op de blog van Sonja vindt je vooral veel, heul veel, kindermode en andere stylisch kinderproducten. Je begrijpt: “I love it!” Ik zou zeggen kom daar zeker nog eens terug, want het is echt de moeite waard. Ik ga het in elk geval wél doen. Ook bij Sonja kon je iets heel gaafs winnen. Stap je hier pas op de hop? Lees dan gauw verder hoe je door hopt naar de volgende deelnemende blog in dit rijtje.

WIN!!! Een pakket voor een DIY dino verjaardag

En dan nu: wat kun je winnen? Ik schreef er al eens over op mijn blog. Ik organiseerde namelijk voor onze peuterman een heuse dino verjaardag. Speciaal voor deze Mamablogger Dag besloot ik een pakket samen te stellen waarmee ook jij een DIY dino verjaardag themafeest kunt organiseren. Heb jij een dino fan in huis? Lees dan gauw verder wat je allemaal kunt winnen.

Het pakket bestaat uit:

  1. vlaggenlijn met dino’s
  2. ballonnen met dino’s
  3. weggooiservies, bestaande uit bekers en bordjes met o.a. dino’s
  4. servetten met o.a. dino’s
  5. Setje speelgoed dino’s ter aankleding of voor traktatie
  6. Dino inpakpapier, voor kado’s en eventueel traktatie
  7. Dino traktatiekaartjes
  8. *50% korting op een gepersonaliseerde dino verjaardagsuitnodiging

Dino traktatiekaartjes en *verjaardagsuitnodiging

Ben jij straks de troste eigenaar van dit pakket voor een DIY dino verjaardag voor jouw kleine dinofan? Dan tref je daarin door mij zelf gemaakte dino traktatiekaartjes. Vind je een gepersonaliseerde dino verjaardagsuitnodiging ook leuk? Dan geef ik je eenmalig 50% korting op een gepersonaliseerde uitnodiging t.w.v. €50,-. Interesse? Neem even contact met mij op voor de mogelijkheden. Je bent natuurlijk niet verplicht om dit af te nemen.

dino-kdv-traktatie

Hoe maak je kans?

Meedoen is echt mega simpel. Like mijn pagina op Facebook (als je dat nog niet deed) en laat in een reactie op dit bericht óf op Facebook weten waarom jij kans wil maken op dit pakket voor een DIY dino verjaardag. Deel je het bericht over deze winactie dan maak je extra kans. Verplicht is dat natuurlijk niet. De winactie loopt tot 24 september. In de week daarop maak ik de winnaar bekend, bovenaan in dit artikel en op Facebook.

En dan nu… door

Heb je laten weten waarom je graag wilt winnen? Hop dan gezellig door naar de volgende mamablogger in deze bloghop. Via mij kom je namelijk bij Rory van 40envoorheteerstmoeder.nl. Rory werd op latere leeftijd moeder en schrijft daar onder andere over op haar blog. Maar je vindt er way meer. Lifestyle en beauty bijvoorbeeld, maar ook persoonlijke verhalen lees je er. Rory heeft ook een leuke winactie voor je in petto. En zij verwijst je op haar beurt weer door naar de volgende mamablogger in deze hop. Als je eindigt bij de blog waar je bent begonnen, dan heb je de hele Bloghop volbracht!

Ik hoop dat je net zo veel plezier beleeft aan deze hop, als ik deed tijdens het maken van deze blog én het samenstellen van dit DIY dino verjaardagspakket. Rest mij alleen nog jou veel succes te wensen met deze en de andere winacties die je tegenkomt tijdens de Mamabloggers Dag!

Doe en hop je gezellig mee?

 

96 reacties op dit bericht

Marjolijn van harte gefeliciteerd met de prijs !

supergaaf voor mn zoontje!

Nog net op tijd, je staat erbij!

Perfect voor de verjaardagen van mijn zoontjes. Ik doe heel graag mee.

Ik zet je er nog bij. leuk dat je mee doet!

Leuk zo’n bloghop.
En wat een leuk Dino verjaardagspakket te winnen.
Graag doe ik mee voor mijn kleinzoon, die gek is van Dino’s.
Ik heb geen Facebook, maar heb je geliked op bloglovin.
Ik hoop dat ik een mailtje krijg, mocht ik winnen.
IK hop nu weer door naar de volgende.

Je staat erbij hoor!

Dank je wel dat ik mee mocht doen.

veel plezier met de hop!

Ooo wat gaaf!!! Mijn zoontje is bijna jarig en dit pakket is dan onwijs gaaf!!! Ik ga duimen

Ik zet je erbij! Leuk dat je meedoet.

In oktober is er een feest om te vieren
Dus zou ik mijn Kanjer hiermee willen plezieren
Vorigjaar wilde hij 6weken te vroeg hier zijn,
U begrijpt natuurlijk wel dat vonden we wat minder fijn
Maar zoals hij altijd al was is hij nu nogsteeds een sterke kanjer!
Dus vieren wij zijn eerste verjaardag dit keer met een heleboel franjes
Maar dit dino pakket zou het feest wel een extra touche geven.
Ik weet zeker dat hij er reuze plezier mee zal gaan beleven en zijn grote zus ook die momenteel helemaal dinofan is
zo kan zij ook nog de nodige dingen hergebruiken voor haar eigen feestje straks

Ik ga dus mijn duimen laten draaien en ga heel hard hopen ’n dromen dat dit naar ons mag komen

Liefs Marjolijn

Ik zag dat ik je reactie nog niet had toegelaten, stom! Ik zet je erbij, leuk dat je meedoet voor de eerste verjaardag van je zoontje en zijn zuster dinofan.

Super leuke verjaardagsset voor mijn stoere neefje, die dol is op dino’s!

Ik zet je op de lijst, dank voor je deelname.

elisabeth maria martina says:

mijn kleinzoon gaat uit zijn plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

Wat leuk, ook oma staat op de lijst!

Met een zoon en dochter die bijna tegelijk jarig zijn en beide van dino’s houden, heb ik geen enkele reden om niet mee te doen. 🙂 Ik maak graag kans.

O, wat leuk een jongen én een meisje. Ik zet je erbij!

Dit zou erg leuk zijn voor mijn zoontje zijn verjaardag, hij is gek op dino’s!

Ik zet je ook op de ;ijst, leuk at je mee doet!

Via de hop hier terecht gekomen, erg leuk! ik doe graag mee met deze winactie, mijn jongen noemt mij mama-rex. als we dan ‘praten’ gaat dat met een hoop gebrul ertussendoor. hahah. Hij zou dit echt super vinden.

Oh, herkenbaar! Ik zet je erbij!

Wat een geweldige winactie!!! Toch moet ik overslaan (want een meisje die erg dol is op roze, prinsessen, Elsa en je kent het wel). Fijne bloghop!

Haha, jup! Jij ook een fijne hop!

och dit zou echt fantastisch zijn
grote dinofan hier en mag graag naar landgoed texmex in wedde gaan dus wat zou er nou mooier zijn als ik op zijn verjaardag 16-10 zijn verjaardag in dino thema mag vieren wat zou dat kereltje trots zijn

Leuk dat je mee doet, ik zet je op de lijst!

Veel succes met de winactie!

Kom even bij je bloghop kijken. Supertof pakketje! Ik heb alleen meiden thuis, die niks van dino’s willen weten. Ik vind ze wel heel leuk! Veel succes met de hop!

Dank je Dewi. Niet echt een meidenthema idd 🙂

Superleuk. Jarno mag bijna zijn eerste kinderfeestje geven en ja hij vindt dinos natuurlijk supercool dus hoe leuk om dit te gebruiken voor zijn eerste kinderfeestje. Hoef ik meteen geen thema meer te verzinnen haha. Liefs Melissa

Is dat even makkelijk, ik zet je op de lijst!

Claudia Diependaal says:

Wauw dino’s ze zouden hier zo blij van worden! Ik doe dan ook erg graag mee!

Ik zet je op de lijst, dank voor je deelname!

Gaaf voor ons mannetje jayden

Je staat erbij, leuk dat je meedoet.

Wat leuk dat je mee doet met de bloghop! Ik wens de winnaar veel plezier met dit toffe pakket!

Kathleen van den Broek says:

Oh mijn echte dinofan is blogger maar 4 maanden oud maar zijn doopsuikerthema was een dino! Dus we wagen toch een kansje!

Leuk dat je mee doet. Ik zet je op de lijst

Wat een GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAF pakket!!! Mijn dochter is eind oktober jarig en we zijn er nog niet uit wat voor feestje ze wil……Erg moeilijk want de keuze is reuze….Ze is echt gefascineerd door DINO’s!! Ik weet daarom ook heeeeeeeeeeeel zeker dat ze uit haar dak gaat als ze deze mooie versiering ziet!! Hier in de buurt zit een dinopark en we kunnen daar onze speurtocht houden en bij thuiskomst gezellig de cadeautjes uitpakken en lekker een hapje eten met de kids! Echt zooooooooooooooo leuk!!

Ik heb alle stapjes gevolgd en ga mijn extra kansje natuurlijk ook inzetten 😉

Wat een enthousiasme. Leuk dat je meedoet. Een meisje dat (zo) van dino’s houdt, dat hoor ik niet vaak. Ik zet je erbij.

Ik hop gezellig even langs

Wat zou deze prijs in de smaak vallen bij m’n twee zoontjes! Ik doe graag mee

Ik zet je op de lijst, leuk!

Ik hop even langs en wil iedereen veel succes wensen bij het winnen!

Leuk dat je meedoet aan de bloghop! Hoop dat je gisteren een gezellige bloggersdag hebt gehad. Mijn zoontje is helemaal gek op dino’s, dit zal hij te gek vinden. Dat gaat een leuk feestje worden, aan de aankleding zal het niet liggen 😉

Ik zet je erbij. Het was hier in elk geval een daverend succes.

Deze werkende moeder van een oudste kleuter die weg is van brandweer, dino’s, takelwagens, alle wagens en alle dieren én op 1 november 5 wordt en dit wil vieren met iedereen die hij lief vindt (in de beekse bergen) dingt graag mee

Zo he, dat wordt me een festje. Super gaaf zal dat worden, ik zet je op de lijst!

Het pleegdochtertje van een goede vriendin is gek op dino’s. Ze is voorlopig nog niet jarig, maar ik weet wel zeker dat ze hier alvast erg blij mee zou zijn.

Ah leuk, een meisje dat gek is van dino’s. Je dingt mee.

ooh ik heb zo’n mega dino fan dit is te gek voor mijn kleutertje!

Super, ik zet je op de lijst!

Met een neefje die gek op dino’s is is dit een leuke actie!! Kom heel graag meedoen

Leuk dat je mee doet. Je staat erbij.

Wat een supergave winactie Roelina! Er wordt hier een mannetje heel erg blij als hij een dino feestje mag geven <3 Dus ik doe graag mee!

Oh leuk, ik zet je op de lijst Marieke!

Ik doe mee omdat ik dit een stoer pakket vind voor de verjaardag van onze tweeling Lucas en Eva

Ik zet je op de lijst, leuk!

Bedankt voor deze leuke kans 😀

Hee wat leuk dat je hier aan mee doet! Ik had al wat gehopt, maar 64 blogs zijn voor mij veels te veel om te lezen. Maar jouw blog lees ik bijna altijd wel!

Ah lief, dank je wel Maaike! Het zijn er idd behoorlijk wat.

Wauw! Wat een tof pakket. Mijn dinofan is pas in maart jarig, maar je kunt het maar vast in huis hebben. Ik doe dus graag mee!

Zo is het, ik zet je erbij. Tof dat je mee doet.

Geweldig voor mn kleine dinofan!! Dat zal feest worden mchten we dit winnen

Je staat er bij! Leuk dat je mee doet.

Ik zou mijn neefje hier heel erg blij mee maken, een echte dinofan!

Mijn zoontje is bijna jarig, maar die is hier nog wat te jong voor. De buurjongen daarentegen is helemaal gek op dino’s en ook bijna jarig. Ik doe graag mee voor hem. Superleuk en knap dat je dit zelf maakt.

Ik zet je erbij, voor jouw buurjongen. Dank je wel voor je compliment 🙂

Wat een super leuke winacite Roelina. IK heb geen kinderen die ook maar iets met Dino’s hebben. Maar er zal vast een kindje heel erg blij worden met dit pakket. Succes met de hop

Ja, dat is leuk, zoonlief is pas 5 geworden en heeft nog een feestje tegoed. Met dit pakket hebben we een mooie start voor een dino feest

Leuk, nog een dino fan. Je staat erbij.

Tof pakket!!! Supergaaf als thema voor de verjaardag van mijn dreumes, 23-9, alleen vieren we dus op de dag van het aflopen van de actie zijn verjaardag Ach nou ja, dan hebben we een jaartje later alsnig plezier!!!

Oeh dat is inderdaad krapjes. Maar wie weet loot je wel en is de post snel 🙂

Dit is perfect. Mijn neefje is een echte dinofan en wat is er beter als een dinoverjaardagsfeestje? Ik doe graag mee!

Dit is perfect voor mijn neefje die bijna jarig is!

Wat een supervette winactie zeg! Ik kende jouw blog nog helemaal niet, maar leuk om die dus zo te leren kennen. Ik doe graag mee voor mijn zoontje, de allergrootste dinofan! Hij is in januari jarig en gaat dit zeker tof vinden.

Ik vind dat ook zo leuk aan de hop, dat je meer blogs leert kennen. En leuk dat je mee doet uiteraard.

Heel leuk! Ik doe graag mee 🙂

Wat een gave prijs, super leuk! Ik doe mee!

Tof dat je mee doet krystle, je staat er bij.

Ik doe graag mee voor ons zoontje hij is helemaal gek van Dino’s. Kunnen we mooi gebruiken voor zijn verjaardag in januari.

Leuk dat je mee doet. Je staat erbij.

Wat een super leuk idee als cadeautje!! Ik heb geen jongens, maar je gaat er vast andere mama’s happy mee maken.

Vast, en dank je voor het compliment.

Leuk! Mijn dinofan is net jarig geweest. Geen idee of hij dit komend jaar nog leuk vind. Succes voor alle deelnemers en een fijne bloghop!

Praat je mee?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Meer in DIYs en creaties
Mama dagboek #82: dino verjaardagsfeestje voor een 3-jarige dinofan

Wij vierden onlangs de 3e verjaardag van onze koekepeer. De kleine man is een dinosaurusfan in hart en nieren (en een paw patrol fan, maar daarover zo...

Sluiten