Dit wil je niet missen...

WIN! Een ABC Sinterklaas raamtekening + raamstiften, crea-hop je weer mee? (gesloten)

Dat was ‘m alweer. De tweede crea-hop waaraan ik mee deed. En hopelijk nog lang niet de laatste, want ik heb er wederom enorm veel plezier aan beleeft. Ik hoop jij ook. Je kon overal zulke leuke blogs en DIYs lezen en winnen. Ik heb daar veel inspiratie uit opgedaan. Afijn, ook hier kon je wat winnen. Mijn zelf ontworpen ABC raamtekening plus een setje raamstiften. Ik heb inmiddels uit alle deelnemers van de winactie een winnaar getrokken. Benieuwd? Kijk gauw verder!

Winnaar

Uit alle deelnemers is Leandra Kok als winnaar getrokken. De winnaar heeft inmiddels per mail een bericht ontvangen. Leandra; via deze weg van harte gefeliciteerd! Aan alle andere deelnemers, enorm bedankt voor de leuke, enthousiaste reacties op deze actie.

Lees ook: WIN!!! Een DIY dino verjaardag pakket en 64 andere dingen op de Mamabloggers Dag (gesloten)

Ja, daar zijn we weer. Ik mag weer mee doen aan de meest creatieve hop van bloggersland: de crea-hop. En dit keer in het thema Sinterklaas. Maar liefst 19 blogs doen mee aan deze crea-hop en je kunt bij iedereen iets leuks én iets creatiefs winnen. Ik maakte speciaal voor deze crea-hop een ABC Sinterklaas raamtekening, die je hier kunt winnen. Ik geef daarbij ook een setje raamstiften in verschillende kleuren weg. Lees gauw verder hoe je kans maakt.

Lees ook: WIN! Zelf ontworpen milestonekaarten, crea-hop je mee? (gesloten)

Welkom op Roelove’s mamablog

Ben je hier voor het eerst? Dan wens ik je van harte welkom op mijn mamablog voor en door moeders met power. Op mijn blog vindt je alles over het leven van een werkende moeder (ik zei de gek) met veel te veel hobby’s. En daarover schrijf ik dan vol overgave. Je leest er over het werkende moederschap, de opvoedperikelen waar ik tegen aanloop, over leuke to-do’s met kids, kindermode, maar ook over creativiteit. Als grafisch ontwerper, ben ik nou eenmaal gék op creativiteit. Gezellig dat je er dus bent tijdens deze crea-hop.

Anne bedankt!

Alle credits voor deze Sinterklaas crea-hop mogen weer naar Anne van Simple Thoughts. Anne nam het heft in handen om deze té leuke bloghop nét voor Sinterklaas te organiseren. Ben je bij haar begonnen, dan ben je nu dus bij mij terecht gekomen. Anne is enorm creatief. Zij maakt van de meest eenvoudige ideeën de allerleukste creaties. Haar blog heet niet voor niets Simple Thoughts. Speciaal voor deze Sinterklaas crea-hop maakte Anne een pepernotenkrans. En niet alleen legt ze uit hoe ze dit deed, ze geeft ook alles weg wat je nodig hebt om zelf zo’n krans te maken.

ABC Sinterklaas raamtekening

De raamtekening die ik maakte voor deze crea-hop is er dus eentje speciaal ter ere van de verjaardag van de beste Goedheilige man. Maar ik zou ik niet zijn, als ik er niet mijn eigen draai aan gaf. Daarom vindt je hier geen raamtekening van huisjes, sinterklaasjes of cadeautjes (overigens ook leuk). Ik maakte voor deze crea-hop een speciaal Sinterklaas ABC. 26 zelf ontworpen Sinterklaasletters waarmee je jouw eigen, gepersonaliseerde raamtekening voor Sinterklaas kunt maken.

WIN! Sjablonen voor een raamtekening + een set Crayola raamstiften

Omdat het goede gewoonte is iets weg te geven tijdens een bloghop, geef ik tijdens deze speciale crea-hop de sjablonen weg van mijn eigen ontworpen ABC Sinterklaas raamtekening (in pdf). Daarnaast geef ik ook een setje Crayola raamstiften cadeau, bestaande uit 8 afwasbare stiften in verschillende kleuren, waarmee je leuke kleurrijke tekeningen op het raam kunt maken samen met je kids.

Wat moet je doen?

Meedoen is simpel. Laat in een reactie op dit bericht weten waarom jij deze Sinterklaas ABC raamtekening + raamstiften graag wilt winnen. Like je mijn pagina op facebook al? Dan maak je extra kans om te winnen. Leuk is het dat je bericht er ook deelt, maar verplicht is dat niet. De winactie loopt tot 25 november aanstaande. Dan maak ik de winnaars bekend bovenaan in dit artikel.

Pin ter (p)inspiratie

Heb je jouw reactie achtergelaten? Hop dan gauw door naar de volgende in deze Sinterklaas crea-blog-hop. Karin van Maak het vrolijk kun je namelijk lezen hoe zij een heerlijke brownietaart maakte voor de crea-hop.

Doe en hop je gezellig mee?

Mocht je nou niet mee doen aan de actie of niet winnen, maar wel zo’n leuke Sinterklaas raamtekening willen? Neem dan even contact met mij op.

Lees ook: Tekenen op ramen is leuk met een raamtekening van Anke


Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog