Dit wil je niet missen...

WIN! Een ABC Sinterklaas raamtekening + raamstiften, crea-hop je weer mee? (gesloten)

Dat was ‘m alweer. De tweede crea-hop waaraan ik mee deed. En hopelijk nog lang niet de laatste, want ik heb er wederom enorm veel plezier aan beleeft. Ik hoop jij ook. Je kon overal zulke leuke blogs en DIYs lezen en winnen. Ik heb daar veel inspiratie uit opgedaan. Afijn, ook hier kon je wat winnen. Mijn zelf ontworpen ABC raamtekening plus een setje raamstiften. Ik heb inmiddels uit alle deelnemers van de winactie een winnaar getrokken. Benieuwd? Kijk gauw verder!

Winnaar

Uit alle deelnemers is Leandra Kok als winnaar getrokken. De winnaar heeft inmiddels per mail een bericht ontvangen. Leandra; via deze weg van harte gefeliciteerd! Aan alle andere deelnemers, enorm bedankt voor de leuke, enthousiaste reacties op deze actie.

Lees ook: WIN!!! Een DIY dino verjaardag pakket en 64 andere dingen op de Mamabloggers Dag (gesloten)

Ja, daar zijn we weer. Ik mag weer mee doen aan de meest creatieve hop van bloggersland: de crea-hop. En dit keer in het thema Sinterklaas. Maar liefst 19 blogs doen mee aan deze crea-hop en je kunt bij iedereen iets leuks én iets creatiefs winnen. Ik maakte speciaal voor deze crea-hop een ABC Sinterklaas raamtekening, die je hier kunt winnen. Ik geef daarbij ook een setje raamstiften in verschillende kleuren weg. Lees gauw verder hoe je kans maakt.

Lees ook: WIN! Zelf ontworpen milestonekaarten, crea-hop je mee? (gesloten)

Welkom op Roelove’s mamablog

Ben je hier voor het eerst? Dan wens ik je van harte welkom op mijn mamablog voor en door moeders met power. Op mijn blog vindt je alles over het leven van een werkende moeder (ik zei de gek) met veel te veel hobby’s. En daarover schrijf ik dan vol overgave. Je leest er over het werkende moederschap, de opvoedperikelen waar ik tegen aanloop, over leuke to-do’s met kids, kindermode, maar ook over creativiteit. Als grafisch ontwerper, ben ik nou eenmaal gék op creativiteit. Gezellig dat je er dus bent tijdens deze crea-hop.

Anne bedankt!

Alle credits voor deze Sinterklaas crea-hop mogen weer naar Anne van Simple Thoughts. Anne nam het heft in handen om deze té leuke bloghop nét voor Sinterklaas te organiseren. Ben je bij haar begonnen, dan ben je nu dus bij mij terecht gekomen. Anne is enorm creatief. Zij maakt van de meest eenvoudige ideeën de allerleukste creaties. Haar blog heet niet voor niets Simple Thoughts. Speciaal voor deze Sinterklaas crea-hop maakte Anne een pepernotenkrans. En niet alleen legt ze uit hoe ze dit deed, ze geeft ook alles weg wat je nodig hebt om zelf zo’n krans te maken.

ABC Sinterklaas raamtekening

De raamtekening die ik maakte voor deze crea-hop is er dus eentje speciaal ter ere van de verjaardag van de beste Goedheilige man. Maar ik zou ik niet zijn, als ik er niet mijn eigen draai aan gaf. Daarom vindt je hier geen raamtekening van huisjes, sinterklaasjes of cadeautjes (overigens ook leuk). Ik maakte voor deze crea-hop een speciaal Sinterklaas ABC. 26 zelf ontworpen Sinterklaasletters waarmee je jouw eigen, gepersonaliseerde raamtekening voor Sinterklaas kunt maken.

WIN! Sjablonen voor een raamtekening + een set Crayola raamstiften

Omdat het goede gewoonte is iets weg te geven tijdens een bloghop, geef ik tijdens deze speciale crea-hop de sjablonen weg van mijn eigen ontworpen ABC Sinterklaas raamtekening (in pdf). Daarnaast geef ik ook een setje Crayola raamstiften cadeau, bestaande uit 8 afwasbare stiften in verschillende kleuren, waarmee je leuke kleurrijke tekeningen op het raam kunt maken samen met je kids.

Wat moet je doen?

Meedoen is simpel. Laat in een reactie op dit bericht weten waarom jij deze Sinterklaas ABC raamtekening + raamstiften graag wilt winnen. Like je mijn pagina op facebook al? Dan maak je extra kans om te winnen. Leuk is het dat je bericht er ook deelt, maar verplicht is dat niet. De winactie loopt tot 25 november aanstaande. Dan maak ik de winnaars bekend bovenaan in dit artikel.

Pin ter (p)inspiratie

Heb je jouw reactie achtergelaten? Hop dan gauw door naar de volgende in deze Sinterklaas crea-blog-hop. Karin van Maak het vrolijk kun je namelijk lezen hoe zij een heerlijke brownietaart maakte voor de crea-hop.

Doe en hop je gezellig mee?

Mocht je nou niet mee doen aan de actie of niet winnen, maar wel zo’n leuke Sinterklaas raamtekening willen? Neem dan even contact met mij op.

Lees ook: Tekenen op ramen is leuk met een raamtekening van Anke


98 reacties op dit bericht

Ik waag graag een gokje.
Al jaren teken ik met m’n zoontje op de ramen.
Ik zou deze set willen winnen om t wat gestructureerder te gaan doen.

Heel erg leuk, ik zet je erbij!

Lijkt me leuk om onze ramen ook eens te versieren, dus ik doe graag mee.

Wauw! Wat is dat mooi geworden. Ik hou er acht van. Ik doe natuurlijk mee. Super!!
Veel succes met de Hop! ElsaR ☻

Ah lief, dank je. Leuk dat je meedoet!

Ik doe graag mee. Leuk om het huis eerst in sintsfeer te brengen en straks voor de kerst.

Dit zou superleuk zijn voor op de bso en op de voorschool! Daar weten we wel raad mee 🙂

Heel graag om mijn groep, kinderopvang, nog leuker aan te kleden!!!

Ontzettend leuk! Lekker zelf creatief bezig om ons huisje iets op te leuken voor de feestdagen 🙂

Past daar dan uitstekend bij, ik zet je op de lijst!

Kleuren ontbreken nog in mijn krijtstift collectie. Ook kan ik met het abc een hele lange tekening maken en dat is nog leuker!

Leuke ideeen, je staat op de lijst.

Oh wat een leuke actie! Ik ben graag crea op papier, maar op raam is ook zo leuk! Ik zou het graag willen hebben voor mijn klas. Vorige week een selfie piet en sint geverfd op de deur. Maar met stiften zal dit stuk makkelijker gaan 🙂

Leuk, leuk. Dank je voor deelname.

Wat leuk! Ik heb net het raamtekenen uitgevonden en kan nog zoveel leuke dingen bedenken om te doen met dit mooie pakketje! Ik doe heel graag mee

Mogelijkheden zijn eindeloos. Je staat er ook bij.

Super leuk! Ik ben nu ook bezig met raam tekeningen, ook voor school. Nu ontdekt hoe leuk dat is om te doen! Mij zou je super blij maken met de leuke letters en stiften
en leuk om je blog te lezen

Het is idd enorm leuk om te doen, en zo super simpel. Dank je voor je complimenten verder.

Heel gaaf. Onze vorige stiften zijn sinda de laatste verjaardag afgelopen 11 nov helemaal op. Hoe leuk zou het zijn als mijn 2 meiden van 3 en 6 mama weer kunnen helpen met het inkleuren van ons achterraam die versierd is met sinterklaas en zwarte piet net als de afgelopen 3 jaar

Dat zou dan als geroepen komen, ik noteer je!

Superleuk! Graag wil ik de raamstift winnen omdat we binnen kort een sinterklaasfeest bij ons in huis hebben. Aangezien we een grote glazen voordeur hebben, kam ik daar mooi een raamtekening op maken!

Leuk! raamstiften en op de ramen kleuren zijn hier favoriet. Alleen zijn de raamstiften net op….

Als geroepen dus deze actie :), fingers crossed dan maar!

Ik doe heel graag mee.
Ik vind het erg leuk om mijn raam te versieren en het alfabet kijkt mij te gek.
Ik heb via een internetshop een raamsticker besteld met welkom sint alleen heb ik per ongeluk de gewone sticker bestel i.p.v de herbruikbare versie…..
Deze set is dus zeeeeeeer welkom hihi

haha, dat is inderdaad jammer dan. Maar misschien kun je die ook wel overtrekken, je staat er in elk geval bij.

Ik wil ook graag mee doen. Voor thuis of op de bso. En met de stiften zal ik mooie cadeautjes erbij tekenen.

Leuk, deelname staat genoteerd

Leuk, ik loot graag mee! Zowel voor thuis als in mjn klas!

Wat leuk! Ik heb toevallig zelf thuis ook een raamtekening gemaakt met een krijtstift! Ben benieuwd wat het grote verschil is tussen deze stiften!

Wat een leuke diy! Vind raamtekeningen zelf ook altijd heel erg leuk, ziet er zo vrolijk uit!

Leuk. eindelijk ‘mag’ ik op de ramen tekenen, haha. ik ben stiekem best creatief soms, dus ik waag graag een kansje. ik volg via fb. liefs melissa

Ja dat ‘mag’ en kan totaal geen kwaad met deze stiften! Ik zet je erbij.

Wat leuk. Ik doe graag mee, ik denk dat mijn zoontje heel graag met me op het raam wil tekenen en ons huis zo wat opvrolijken.

Wat super gaaf hier maken we heel graag kans op. We houden van versieren maar een mooie raam tekening hebben we nog niet

Wat leuk zeg! Ik heb gister een sint raamtekening proberen te maken, maar mijn tekenskills zijn sinds mijn jeugd nog niet echt verbeterd, dus eeeh, tsja, het is niet echt heel mooi geworden. Ik doe dus heel graag mee met deze winactie voor poging twee 😉

Voor poging twee zet ik je op de lijst! 🙂

Goedemorgen!

Wat leuk om op deze manier via deze crea hop op allemaal nieuwe blogs terecht te komen! Ik ben nieuw hier en heb meteen even rondgekeken én heb je toegevoegd aan mijn lijstje met leuke blogs… Ik kom dus zeker terug! 🙂

Ik doe ook graag mee aan de winactie, het lijkt me geweldig om met onze pleegzoon die wegens omstandigheden op het moment nog maar één uur per dag naar school gaat (8 jaar), een geweldige Sinterklaas raamtekening te maken! Zeker nu hij zo weinig naar school gaat, vind ik het leuk om wat éxtra creatieve en nieuwe dingen met hem te doen om hem zo toch leuke dagen te geven!

Fijne sinterklaastijd en ik ben benieuwd naar je facebook, daar ga ik nu naartoe! 🙂

Wat leuk, wees welkom op mijn blog 🙂 Ik zet je op de lijst met deelnemers. Wat naar van je zoontje, het gaat me niks aan, maar hoop niet al te ernstig.

Het is een lang en ingewikkeld verhaal, verdrietig en met een slecht einde… Of misschien is het een tussenstop? Ik hoop het… Voor internet is het verhaal helaas niet geschikt… :S
Bedankt voor je medeleven! 😀

Graag gedaan en veel sterkte!

wat een leuk ABC! Mijn liefzoon vroeg gister nog of wij ook iets op het raam kunnen zetten. Ik zei dat ik dat wel een leuk idee vind maar we hebben geen stiften. Maar die hebben we wel, zei hij. Nee lieverd met gewone stiften kun je niet op het raam tekenen, hahah.
Dus doe ik heel graag mee. Kunnen we er iets moois van maken samen.

Op fb volg ik je al even 🙂

haha, hilarisch. Je deelname staat genoteerd. Leuk dat je mij volgt 🙂

Wat een leuk ABC!
Ik loot niet mee omdat ik al iets anders op mijn raam heb, maar wens je veel succes met de hop!

Leuk om alles nog meer in de sinterklaas sfeer te brengen ook leuk voor het kinderdagverblijf. Ik doe graag mee

Wat super leuk! Zou super zijn voor thuis, maar zeker ook om de ramen op mijn werk mee te versieren 😀 Ik ben werkzaam op een peuterspeelzaal. De kinderen zouden die versierde ramen geweldig vinden.

Wat een leuk ABC! Ik doe graag mee met de winactie, want ik moet eerlijk bekennen dat mijn Halloween raamtekening er nog op zit Succes nog met de hop!

Geeft niks, halloween is gewoon ook t’e leuk! Ik zet je op de lijst

Ik vind die raamtekeningen altijd zo leuk! Helemaal met kleurtjes! Mijn dochters helpen graag mee met het tekenen op het raam!

Met kleur vind ik het ook het leukst, lekker fleurig.

Dit is echt heeeeeeel leuk! Geeft gelijk meer sfeer in huis en reken maar dat de kids dit ook GE-WEL-DIG vinden! Ik maak dus heel graag een kansje 🙂

Dank je wel. Je staat genoteerd.

Ons nichtje van 3 (mijn petekindje) heeft 2 weken geleden met niet afwasbare stiften een heel mooi schilderij op het raam gemaakt. Ze was uiteraard super trots op haar kunstwerk haha maar mijn schoonzusje heeft giga hard moeten schrobben/krabben om het er weer een beetje af te krijgen. Zij was er iets minder blij mee ;-). Met deze WEL afwasbare stiften wil ik haar heel graag verrassen. We vieren met z’n allen Sinterklaas en ik weet zeker dat er dan nog veel meer mooie tekeningen op het raam gaan komen. Duimpjes draaien hard voor onze Nieke!

Oe jeetje, dan is dit wel een leuke verassing natuurlijk. Je staat op de lijst.

Smurfige knutselfan says:

Wat leuk en supermooi zo n raamtekening. Ik ben overblijfmama op school en je hebt me op n idee gebracht! Ik a maandag een leuke sinttekening op het raam bij het overblijf tekenen, de kleuters vinden dit zeker leuk. En nu maar hopen dat ik ook nog je super prijs win dan kan ik ook nog leuke tekst maken met de super leuke stiten( want zo mooi zijn die van mij niet) echt een superleuke actie! 🙂
Helaas heb ik geen faceboek, maar blijf zeker je blog volgen.

Ik zet je erbij hoor, leuk!

Leuk! Ik zou graag mee doen

Leuk dat je meedoet, je staat op de lijst.

Hoi, ik volg je via Bloglovin’ en nu ook Facebook. Het lijkt mij leuk om krijtstiften uit te proberen, ik heb ze al op zo veel blogs voorbij zien komen!
Groetjes
Mar10

Het is inderdaad leuk om te doen, krijtstiften en raamstiften. Je dingt mee.

Wat leuk zeg! Ik vind het erg leuk om de ramen te versieren met leuke teksten etc. Onze oudste dochter wil dat ook graag. Ik doe daarom graag mee voor mijn dochter en mijzelf. Daar zouden we samen veel plezier van hebben!

Leuk, ik heb je op de lijst gezet!

Wat leuk, ik doe graag mee voor mijn neefje.

Hartstikke gaat joh. Ik sla over (vier geen sinterklaas) maar wens iedereen veel succes!

Ah je bent dat sinterklaasgedoe natuurlijk al voorbij!

Claudia Diependaal says:

Geweldig gaaf zeg dit is echt iets voor mij. Een geweldig leuke ABC zeg. Ik doe dan ook heel erg graag mee!

Ik zet je op de lijst

Claudia Diependaal says:

Dank je wel! Leuk! Wat kost hij zo trouwens zou ik niet winnen!

Rond de 10,- euro, verschilt per winkel.

Heel leuk! Ik doe graag mee zodat we eens iets anders hebben op het raam.
Kunnen de kinderen mooi helpen

( einddatum van 15 mei klopt denk ik niet ? )

Aangepast hoor, dank voor de tip 🙂 Je staat erbij.

Uiteraard voor de aankleding en sfeer van het huis! Zullen de kids erg leuk vinden! En ook op het raam van mijn klas zal het niet misstaan!

Je staat erbij, dank je voor deelname!

Heel leuk idee, het inspireert me zeker!
Ik doe niet mee aan de winactie.
Groetjes,
Akkelien

Leuk dat het je inspireert!

Anne - Simple Thoughtsq says:

Wat een mooie letters zijn het, Roelina! Leuk dat je weer mee doet en bedankt voor je lieve woorden 🙂

Dank je Anne! En graag gedaan op mijn beurt!

Ik doe graag mee voor mijn nichtje zodat ze mooie tekeningen op het raam kan maken

Wat ontzettend leuk Roelina. Ik doe graag mee, want met jouw ontwerp kan zelfs ik op het raamtekenen.

Leuk Marieke, je staat erbij!

Kristel Gubbels-Daemen says:

Wat leuk de crea hop
Ik kende je blog nog niet maar ga je zeker volgen. We hebben al iets versierd gisteren voor sinterklaas maar een raamtekening ontbreekt nog. Lijkt me geweldig om te maken en wat leuk het ABC.

Ah super, altijd welkom hier 🙂 Ik zet je op de lijst.

Ik like zeker je facebook al want ik wil graag winnen omdat onze tweeling Lucas & Eva op 5 december jarig zijn en dit lijkt me dus echt geweldig voor ze 😀

Praat je mee?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Meer in DIYs en creaties
Supersnelle DIY unicorn traktatie voor het KDV + download

"HELP! Waar moet ik nou op trakteren op het KDV? Ik heb  geen tijd om enorm uit te pakken." Zo riep onlangs mijn schoonzus mijn...

Sluiten