Dit wil je niet missen...

Weekendje Landal De Lommerbergen

Vorig weekend gingen we een weekendje weg met vrienden, heul veul vrienden en inmiddels ook met diens kinderen. Uitjes die we ook voorheen wel eens deden, maar toen nog geheel kinderloos. Nu dus niet meer en dat bracht een heel ander perspectief met zich mee.

Landal Lommerbergen: een kindvriendelijk park

Op de eerste plaats kozen we voor een kindvriendelijk park. Landal De Lommerbergen in Reuver. Speeltuinen, dierenweides, een subtropisch zwembad en ballenbak wonnen het van mooie, luxe huisjes of ouderwets volwassen vertier in de buurt. Puntje twee van verschil school hem in het feit dat we in plaats van om 8 uur ’s ochtends naar bed gingen, met zijn allen braaf om 8 uur ’s ochtends aan de ontbijttafel bivakkeerden. Deze dagindelingsverschuiving bracht eveneens met zich mee dat rond de klok van 12 uur ’s avonds het toch echt wel grotendeels was uitgestorven in de twee huisjes die we gehuurd hadden. Misschien op een enkeling na die dan weer op de bank in slaap was gevallen.

Kinderlijk vermaak tijdens het weekendje weg

Verder stond het weekend De Lommerbergen in het teken van kinderlijk vermaak. En wat hebben die kinderen genoten. 4 kleintjes in de leeftijdcategorie van een 1/2 tot 4 jaar namen officieel ons weekendje weg over en leuk dat ze het hadden met elkaar. Kwam er ook nog bij dat, naast die kinderen, we ook nog 3 zwangerige dames in ons midden hadden. Dus je begrijpt, geen spoor was er te bekennen van het onstuimige leven zoals we dat hiervoor hadden.

Landal Lommerbergen: autovrij

Het park waar we zaten, De lommerbergen van Landal, was inderdaad een erg kindvriendelijk en leuk park. Hoewel de huisjes misschien wat gedateerd waren, was er meer dan genoeg leuks te beleven voor onze kleinste gastjes. Een autovrijpark waar bij ieder rijtje huisjes de speeltuintjes letterlijk om de hoek zaten. Onze kleine man heeft zich dus kostelijk vermaakt. Niet alleen door te donderjagen met zijn vriendjes. Nee, ook op het park zelf ontbrak het de koekepeer aan niks. Lekker zwemmen en glijden in het subtropisch zwembad. Spelen in de ballenbak, rondjes draaien op de draaimolen en naar de visjes en diertjes kijken die op het park aanwezig waren.

lommerbergen1

dagen erna nog (positief) van slag

Op de terugweg naar huis en ook de dagen erna was meneertje wel even van slag. Telkens als we zijn jas aandeden, werd er triomfantelijk meegewerkt en gedacht dat we naar het andere huisje gingen, waar zijn twee vriendjes zaten. Zo werden ook de namen van de jongetjes herhaaldelijk door de woonkamer geschreeuwd in de hoop dat ze ergens achter vandaan zouden komen.

Een cliché, maar oh zo waar, wanneer je kind geniet, geniet je zelf ook. Conclusie is dus; ons weekendje weg was leuk envoor herhaling vatbaar. Volgende keer waarschijnlijk met nog meer kids.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog