Dit wil je niet missen...

Vrolijk kamertje volledig klaar voor de komst van baby nr. 3

Met nog 2 weken op de bevallingsklok kan ik dan eindelijk rustig ademhalen voor wat betreft de babykamer. Want deze is heulemaal klaar! Pfoei. Vorige week is de aller, allerlaatste hand gelegd aan de kamer in de vorm van de gordijntjes. En nu is dus het mint, taupe, gele kamertje klaar voor de komst van de kleinste koekepeer. Kijk je mee naar het eindresultaat?

babykamer4

Het oude brocante ledikantje waar ook de grotere koekepeer in geslapen heeft is opgemaakt met een geel onderlakentje, mintgroen dekentje met wolkenprintje en wit lakentje. Boven het bedje prijkt een zelfgehaakte mobiel van een van de oma’s.

babykamer3

Tegen de geel geverfde muur staat de brocante commode uit 1960, die eveneens dienst heeft gedaan op de vorige babykamer van zoonlief.

babykamer1

In de hoek van de kamer staat een oude creme-/witkleurig geverfde stoel met vrolijke kussens.

babykamer2

De meidenkast die ooit nog op mijn eigen kinderkamer heeft gestaan en ik onlangs heb voorzien van gele krijtverf staat naast het bedje. Op de kast zie je een van de zelfgemaakte schilderijtjes van een van de oma’s. Het mintgroene gordijn naast de kast is gemaakt door oma nummer 3.

Ikzelf ben erg blij met het resultaat. Het is een vrolijk kamertje met leuke, persoonlijke elementen geworden. Welleswaar een kamertje met een behoorlijke geschiedenis, maar volledig klaar voor de komst van de allernieuwste telg in huize Roelina’s.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog