Dit wil je niet missen...

Voorkom glijpartijen in het zwembad + WIN (gesloten)

Ik mocht 4 waardebonnen t.w.v.: €10,- voor een setje Sweakers weggeven. Daarmee koop je de antislipzwemsokken al voor €7,95. En ik heb ze uitvoerig getest en kan alleen maar enthousiast erover zijn. Mijn bevindingen lees je hieronder. Wil je weten naar wie de €10,- shoptegoed is gegaan? Lees gauw verder.

Winnaars

Ik mag blij maken: Sheila, Laura, Anja en Sharon. Iedereen heeft inmiddels per mail een bericht ontvangen met daarin de kortingscode. Van harte gefeliciteerd!

Voorkom glijpartijen in het zwembad + WIN (gesloten)

Er schuilt een Leo in ons. In mijn peuter, maar ikzelf ben geen haar beter. Ik glij dan ook regelmatig op mijn kont omdat ik té lomp uit het zwembad stap. Zoonlief heeft dat gen helaas van mij geërfd. Gelukkig is daar een oplossing voor en ik mag die zelfs aan jou weggeven, hoe leuk!

Lees ook: 10x ‘wat je (nog) niet wist over mij’

Een zwembad in de tuin

Op mooie dagen is het natuurlijk te gek wanneer je een zwembad in je tuin hebt. Had ik maar een tuin zo groot, dat daar ook echt een zwembad in past. Die tuin hebben we niet, althans geen grote. Maar een zwembad hebben we wel… Ook geen grote, maar dat mag de pret niet drukken. Des al niet te min, zoonlieven vinden het kleine zwembad prima en vermaken zich er opperbest.

Een zwembad is glad

De vloer van ons tuinzwembadje bleek gladder dan ik vooraf had gedacht. Wist je dat een gladde zwembadvloer behoorlijk gevaarlijk kan zijn? Zeker in een (overdekt) zwemparadijs is lopen op de natte ondergrond nog best een dingetje. Voorzichtigheid is geboden, maar kinderen zijn dat lang niet altijd. En je kunt je lelijk bezeren wanneer je uitglijdt in het zwembad. Toen onze Leo in ons kleine tuinzwembadje laatst lelijk op zijn gat gleed, wist ik: ik heb hier wat voor.

Sweakers voorkomen uitglijden in het zwembad

Ik ontdekte nog niet zo heel lang geleden een stel slofjes die dé uitkomst bleken voor zwembadleo’s als wijzelf: Sweakers. “Wat?” Ik hoor het je denken. Sweakers zijn de antislipzwemsokken van Ockyz. Wat een uitvinding! Want waarom moet ons kroost wel een helm op tijdens het fietsen, maar zich niet beschermen wanneer ze op een gladde vloer rennen in een zwembad? Ik kreeg twee setjes thuis gestuurd om te reviewen en zo geschiede.

Hoe werken de antislipzwemsokken?

De antislipzwemsokken zijn gemaakt van een elastische stof. Dankzij deze elasticiteit krijg je de sokken redelijk makkelijk aan, maar gaan ze ook een 4-tal maten mee. Handig, kinderen groeien immers al veel te snel uit hun kleren. Op de zool van de sok bevindt zich het antislipprofiel. Door de openingen aan de voorkant van de sok, steken de tenen en dit zorgt ervoor dat je kindje extra grip heeft wanneer hij of zij loopt.

De sokken zijn, eenmaal aan, comfortabel en lekker licht in gewicht. Eigenlijk voelt je kind nauwelijks dat deze de Sweakers draagt. Bovendien zijn de Sweakers in verschillende kleurtjes te verkrijgen en zijn ze ook nog eens hartstikke leuk om te dragen. Ockyz belooft dat de Sweakers bovendien antibacterieel en hygiënisch zijn. Je kunt de sokken wassen, dus in zoverre klopt deze stelling.

Hoe draag je de antislipzwemsokken?

Vraag je mij heel eerlijk dan dacht ik de eerste keer dat ik de slofjes wilde proberen: “huh? Hoe krijg ik die nu in vredesnaam om die kleine worstenteentjes van de korte pootjes van mijn kroost.” Want de antislipzwemsokjes zijn ondanks de elasticiteit nog best stug. Het was dan ook geen eitje om de antislipzwemsokken goed aan te krijgen. Maar toen ik ze eenmaal bij peuterlief aanhad. Ik vier tenen… (oh nee wacht, opnieuw) vijf tenen telde, zaten de zwemsokken als gegoten. En wat denk je? Meneertje gleed geen kant meer op.

WIN een waardebon t.w.v.: €10,-

Binnenkort gaan wij beginnen aan onze lang verwachte zomervakantie (YES!) Nu ik weet dat de antslipzwemsokjes zo goed werken, zijn ze zeker onderdeel van onze berg bagage die meegaat op onze gezinsvakantie. Aangezien wij een familiecamping bezoeken met een groot aantal zwembaden komen ze daar vast en zeker goed van pas. Wil jij nou ook graag de Sweakers antislipzwemsokken proberen deze zomer? Dat kan! Want ik mag 4 waardebonnen van €10,- euro verloten!

Hoe maak je kans?

Meedoen is simpel. Laat in een reactie op dit bericht weten waarom jij kans wilt maken op een Sweakers waardebon t.w.v. €10,-. Like je mijn pagina op Facebook al? Deel dan het bericht over deze winactie om extra kans te maken. Verplicht is dat overigens niet. De winactie loopt tot 30 juni aanstaande. Dan maak ik de 4 winnaars van de waardebonnen bekend, bovenaan in dit artikel en op Facebook.

Waar koop je de Sweakers?

Sweakers koop je al vanaf €17,95 onder andere via de website van Ockyz. Ook zijn de Sweakers verkrijgbaar bij de 13 grootste parken van Center Parcs in Duitsland, België en Nederland. Wil je weten of er ook locaties zijn die ze bij jou in de buurt verkopen? Kijk dan even op de website van Ockyz voor mogelijke verkooppunten bij jou in de buurt.

Deze blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog