Dit wil je niet missen...

Wij verwelkomen: Toothy T-Rex van de Blije Egel

De Toothy knuffels van Jellycat, ik ontdekte ze onlangs. Wat zijn ze enorm schattig en wat zijn ze zacht. De vriendelijke breedgetande knuffeldieren lachen je letterlijk breed tegemoet. Welk kind valt daar nou niet op.

3

Dinofans

Nu heb ik het geluk dat ik 2 grote dinofans in huis heb en dus is de Toothy T-Rex natuurlijk een breedlachende schot in de knuffelroos. Bij het uitpakken van het pakketje dat we kregen van de nieuwe webshop De Blije Egel waren we dan ook als 2 kinderen (en een mama, zo eerlijk moet ik ook zijn) zo blij.

5

Duurzaam en trendy speelgoed

De Blije Egel is een leuke webshop vol duurzaam en trendy kinderspeelgoed van een hoge kwaliteit. Met alle respect voor de grotere speelgoedketens, maar wat je bij De Blije Eegel vindt, vind je daar niet. Merken als Hape, Jellycat, Hippy Skippy, Plan Toys, Sigikid en Vilac behoren tot het assortiment. Het soort speelgoed dat nog wat aan de fantasie van het kind overlaat en je niet schreeuwerig tegemoet zingt wanneer je het per ongeluk aanraakt. Je begrijpt, ik hou daarvan.

untitled-1

Origineel aanbod bij de Blije Egel

Het assortiment van De Blije Egel bestaat uit een heel divers en origineel aanbod. Van kinderservies en -bestek tot aan houten speelgoed om mee te bouwen. (Houten) puzzels, poppenhuizen, trekdieren en zelfs leuke rugzakjes en snackboxjes vindt je bij De Blije Egel. Voor iedere leeftijd en voor elk geslacht wat wils.

4

Toothy T-Rex

Toothy de T-Rex is inmiddels een volwaardig gezinslid geworden. Hij zit bij ons op de bank TV te kijken, eet mee aan tafel en gaat overal mee naar toe. Maar naast deze te leuke knuffels van Jellycat, heeft De Blije Egel dus nog veel meer in het assortiment. Ben je nog op zoek naar een origineel kraamcadeau? Of zoek je gewoon een leuk (kerst)cadeautje voor je eigen spruit? Neem dan eens een kijkje in deze nieuwe webshop.

Deze blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog