Dit wil je niet missen...

Verrassend geprijsd: Bon prix

In een zoektocht naar Brandweerspulletjes, ontdek je nog wel eens wat. Zo stuitte ik op een wel heel leuk dekbed bij een webshop waar ik eigenlijk nooit aan gedacht zou hebben. Maar een bezoekje aan dit online warenhuis pakte heel anders uit dan verwacht.

1

(foto: Bon Prix)

Brandweerwagens

Het brandweerwagendekbed dat ik kocht bij Bon Prix, zie je op de foto hierboven. En ook het vloerkleed met de gelijknamige wagentjes trok mijn aandacht.

2

(foto’s: Bon Prix)

Garderobeboom

Maar wat dacht van deze houten garderobebomen? Hartstikke leuk in een bos-themakinderkamer bijvoorbeeld. En lekker praktisch ook.

4

(foto: Bon Prix)

Ledpoesje

Ook dit schattige ledlampje vond ik het noemen waard. Een poezenbeest dat licht geeft en die verkrijgbaar is in verschillende kleuren.

Betaalbaar

Bon Prix is dus best een bezoekje waard wanneer je op zoek bent naar iets betaalbaars voor bijvoorbeeld de kinderkamer. Maar je vindt er naast kinderkamer- en andere woonaccessoires ook dames-, heren- en kinderkleding.

GRATIS verzending

Ik ontdekte het dekbed met de brandweerwagentjes door een zoekopdracht. Want heel eerlijk, ik zou anders niet snel bij Bon Prix belandt zijn. Maar wat ik toen nog niet wist, is dat ze er eigenlijk hele leuke spulletjes verkopen. En nog vriendelijk geprijsd ook. Bovendien zijn er met enige regelmaat leuke kortingscodes voor, zoals deze voor gratis verzending.

Dromen

Ik ben nog steeds blij met het brandweerdekbed, en ook het vloerkleed ben ik nog niet vergeten. En onze brandweerfan? Die ligt elke avond heerlijk onder het Bon Prix dekbed te dromen.

Deze blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog