Dit wil je niet missen...

Urban prints: Filemon Kid

Ik bedacht me dat ik wel heel erg fan ben van Scandinavische kindermode merken. Of het toeval is geen idee, maar ik val gewoon steeds voor al die bijzondere prints. Ik wil er daarom weer eentje aan je voorstellen. Want de geweldig printige collectie van Filemon Kid wil ik je zeker niet onthouden.

Printig urban

Filemon Kid is een Zweeds kindermodemerk met een urban look and feel. Ik hou daarvan. Edgy, stoer en toch lekker speels. Hoewel ik de monochrome trend ook best wat vind hebben, valt mijn oog toch altijd op de meer kleurrijke printjes. En gelukkig houden ze daar in Scandinavië net zoveel van. Net zoals dat ze in Scandinavië houden van eerlijke kleding, oog hebben voor detail en mooie (organische) materialen. Dat zie je en dat voel je, zo ook bij Filemon Kid.

Favo Scandinavisch

De nieuwe Filemon Kid collectie is weer onweerstaanbaar leuk. De prints van Filemon Kid zijn ook dit weer lekker opvallend en uniek. En dat maakt wat mij betreft dit merk ook zo te gek. Grote all over prints met vooral dieren(prints) in de hoofdrol. Ik heb 5 stukken geselecteerd die tot mijn favo Scandivasch lijstje behoren. Ik heb me met moeite tot 5 weten te beperken, want als het aan mij lag dan liet ik je hier meteen alles uit de Filemon collectie zien. Maar he, je moet ook nog zelf wat snuffelen over houden toch?

1# Baseball jacket met animal print

2# T-shirt Pug

3# Legging all over OAXACAN

4# Legging printed knees met Raccoon

5# Reversible sweatshirt Fox

(Foto’s: Orange Mayonnaise)

Filemon Kid koop je o.a. bij Orange Mayonnaise.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog