Dit wil je niet missen...

Up de weegschaal date #3: de strijd tegen de zwangerschapskilo’s

Oh ja… Jippie a jee! We zijn er bij-na. Want de digitale cijfertjes op mijn weegschaal gaven deze week een 58,5 kilogrammetjes aan. En dat betekent dat we nog 1,5 à 2 kilo verwijderd zijn van het pre zwangerschapsgewicht. En daar ben ik blij mee, dat begrijp je wel.

kilos3

Moet er wel meteen bijvertellen dat het slechts om kilo’s gaat. Want kijk ik in de spiegel dan blijft die slappe buik, het bewijs van 3 zwangerschappen, akelig zichtbaar. Kan ook niet anders, want als het om die buikspieroefeningen gaat dan laat ik het ernstig afweten. Ik kan er de tijd (en de zin, zo eerlijk moet ik ook zijn) maar niet voor vinden. Maar kilotechnisch zit het wél mee… gelukkig.

Wat ik er aan gedaan heb om die kilo’s kwijt te raken, hebben jullie al mogen lezen in mijn vorige blogjes over mijn strijd tegen de zwangerschapskilo’s. Daar ga ik jullie dus niet wéér mee vermoeien. Maar enige blijdschap over het behalen van deze ‘back in shape’- mijlpaal moest ik toch echt even delen. Nu dus op naar de finish en toch maar eens wat doen aan die ‘abs’… Zodat ik toch…ooit… weer strak in mijn bikini pas.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog