Dit wil je niet missen...

Unicorns and rainbows uitnodiging voor een thema kinderverjaardag

Mijn lieve nichtje werd onlangs 1 jaar. Een mijlpaal die gevierd moest worden uiteraard. Voor deze prachtige meid verzorgde haar moeder (en vader natuurlijk ook een beetje) een heuse unicorn & rainbows feestje. Ik maakte de uitnodiging voor deze thema kinderverjaardag

Een magisch thema voor een kinderverjaardag

Het unicorn thema is momenteel hartstikke booming, maar wel nog steeds een echte klassieker. Want welke meisje vindt die magische paardjes met hoorns en prachtig regenboog gekleurd haar nou niet leuk. Bovendien leent het unicorn thema zich uitstekend voor een kinderverjaardag. Er is gewoon ontzettend veel te bedenken, te kopen én te maken in regenboogkleuren.

De unicorn uitnodiging voor een thema kinderverjaardag

Ik maakte de uitnodiging voor een eerste verjaardag. Misschien wel de meest bijzondere verjaardag ooit, vooral voor de ouders. Het is namelijk nogal een mijlpaal te wanneer je kleine baby’tje ineens baby-af is. Het mag dus best een beetje extra speciaal op zo’n eerste verjaardag. Veel ouders laten daarvoor dan ook een ‘echte’ uitnodiging maken, zoals ik mocht maken voor mijn nichtje.

Lees ook: Mama dagboek #24: de eerste verjaardagsmijlpaal van de jarige job, Finntastisch

Ik kreeg de opdracht vooral pasteltinten te gebruiken in de kaart. Net als de kleuren die gebruikt zouden worden in de versieringen in huis. Ik koos daarom, naast schilderachtige pastelkleuren, voor een afbeelding op de kaart waarvan het lijkt alsof deze is geschilderd. Ik gebruikte verschillende stockafbeeldingen die ik overtrok of als inspiratie gebruikte waarmee ik bovenstaand ontwerp samenstelde.

Ook zo’n uitnodiging voor een thema kinderverjaardag?

Mocht je nou denken, goh best leuk , zo’n uitnodiging voor een thema kinderverjaardag. En zou je willen weten of ik zoiets ook voor jou kan maken. Neem dan contact met mij op. Of bekijk eens mijn portfolio met de uitnodigingen voor een thema kinderverjaardag die ik nog meer maakte.

Lees ook: Babylief wordt 1: de muzikale uitnodiging

Wat vind jij van deze magische uitnodiging?

7 reacties op dit bericht

Ja leuk! Ik houd toch wel eenhoorns, dus ik vind dat een leuk thema.

Leuk he, het blijft iets magisch hebben, hou oud je ook bent.

Patricia ( Mommy Stories) says:

Wat ziet het er mooi uit. Ik ben nog steeds op zoek naar een mooi logo voor mijn blog. Volgens mij doe je dat ook toch? Ik stuur je binnenkort wel even een mail.

Hi,heel leuk. Mail me maar. ik kan zeker wast voor je betekenen.

Prachtig. Ik houd zoo van unicorns!!

Ah dank je, ik vind ze ook magisch

Wat leuk dat jij de kaartjes mocht maken. Leuk om ook in je portfolio te kijken. Je maakt leuke dingen!

Praat je mee?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Meer in DIYs en creaties
Dino’s knutselen met papieren bordjes

Het regent hier nogal eens in ons koude kikkerlandje. En hoewel ik ontzettend graag buiten ben met mijn kroost, mag ik ook erg graag knutselen....

Sluiten