Dit wil je niet missen...

Uitverkoopjes, love it!

Ik ben gék op sale! Aanbiedingen, koopjes, kortingen, ik heb er een neus voor… En zo houd ik mijn (kindermode)shopaddiction toch een beetje leuk, en betaalbaar vooral. Overigens post-mama speurde ik voor mijzelf ook alle winkeltjes en het internet af naar leuke prijsjes. Zo heb ik toegegeven best een zwak voor bepaalde merkkleding, die soms best aan de prijs is. En in de uitverkoop is het allemaal net even wat prijsvriendelijker voor mijn portemonnee. Het kan mij overigens weinig schelen of iets nu van de nieuwste collectie is of niet, belangrijkste is dat ik het leuk vind. Een leuke kleurtje, gek printje, of fijn stofje. En als het dan uit de collectie van een vorig seizoen komt, daar lig ik echt niet wakker van. Bovendien combineer ik een ouder item rustig met iets van nu, waardoor het, als het dat al deed, helemaal niet opvalt dat iets uit een vorig seizoen komt. Ook nu liep ik weer tegen een leuk uitverkoopje aan. Toen zoonlief nog een miniscuul baby’tje was had hij namelijk een ontzettend fijn en super eigenwijs boxpakje met korte pijpjes van 4funkyflavours. De kwaliteit van die kleding is werkelijk fantastisch, zit als gegoten, mooie stevige stof die erg goed blijft zelfs na veel wassen. Maar naast al deze praktische voordelen, die als mama zeker een belangrijke rol spelen in de keuze van kinderkleding, stond het kruippakje de kleine koekepeer ook nog eens ontzettend leuk.

4ff_blogpost

Ik heb inmiddels, of beter gezegd de kleine man, al verschillende items van 4funkyflavours versleten. En ik zeg wel versleten maar afgezien van te klein is de kleding nog verre van afgedragen. Dat kruippakje, daarvan heb ik mij altijd voorgenomen dat er nog eens zo’n eentje zou komen. Wanneer het weer zich daar weer wat meer voor leent. Nou, dat treft, de zon is eindelijk vol overgave gaan schijnen en ik durf best te concluderen dat de zomer in voorzichtige aantocht is. Toch maar even spieken op de website van 4funkyflavours voor een leuk uitverkoopje. En ja hoor, hij is er nog… vorig jaar al gespot, het boxpakje met de enorm leuke visgraat print uit de SS14 collectie. Nu lekker afgeprijsd met wel 40 procentjes. Kijk, dat is nog eens leuk shoppen. Uitverkoopjes, love it!

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog