Dit wil je niet missen...

Persoonlijke trouwkaart

Van een stel kennissen, vrienden van een goede vriendin van mij, kreeg ik enige tijd geleden de vraag of ik voor hen een persoonlijke trouwkaart wilde ontwerpen. Ontzettend leuk en een enorme eer vond ik dat. Ja, natuurlijk wil ik dat!

Persoonlijke trouwkaart met babyfoto

In overleg met het bruidspaar to be een concept bedacht. Als een trouwpaal boven water moest de foto van hun destijds pasgeboren zoontje centraal staan, zoveel was duidelijk. Namelijk de vader van dat kersverse gezinnetje vroeg diens wederhelft op een wel heel romantische manier door net geboren zoontje te voorzien van een met tekst bedrukt t-shirtje waarop stond…. “mama, wil jij met papa trouwen?” SMELT, ontzettend lief natuurlijk. Deze foto staat dan ook op de voorkant van de kaart en komt eveneens nog een keer binnenin terug. Samen hebben we kleuren, formaat van de kaart en tekst bepaald waarna ik een ontwerp heb gemaakt. Ontwerp viel gelukkig in de smaak en zie hier het eindresultaat.
trouwkaartje_1

Mocht je nou denken, goh best leuk , zo’n persoonlijke trouwkaart. En zou je willen weten of ik zoiets ook voor jou kan maken. Neem dan contact met mij op.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog