Dit wil je niet missen...

Took a break… Roelove’s mamablog is weer in the air!

Een nieuw jaar betekent nieuwe plannen voor mijn mamablog. Daarom werd het (weer eens) tijd voor verandering. Ik besloot vorig jaar al dat het tijd was voor stappen. Dus daar begon ik dit nieuwe jaar meteen maar mee. In elk geval één goed voornemen waarin ik geslaagd ben.

Lees ook: Working Tuesday: de blog verandert en een balans vinden tussen werken en het moederschap

Https voor roelove’s mamablog

Een betere, andere inrichting van mijn eigen online plekkie. Dat was een onderdeel van de plannen die ik heb voor mijn mamablog en grafisch ontwerp studio voor dit nieuwe jaar. Een beveiligde website maakt daar deel vanuit. Want dat schijnt toch echt wel een must te zijn om dat stapje extra te nemen. Https it is. Kort door de bocht betekende dit dus een verhuizing naar een andere hostingprovider. Niet in de laatste plaats omdat ik naar een betere tevredenheid zocht.

Lees ook: Mag ik het zeggen? Ik ben trots op 2017, op naar 2018

In een mum van tijd gefixt

Zoek en je zult vinden. Zodoende ging ik begin deze week over naar een nieuwe hostingprovider. In een mum van tijd gefixt, maar zoals het gaat met verhuizingen van dien aard duurt het soms even voordat alles weer ‘fully up and running’  is. En daar ben ik, en met name vriendlief die hier ‘far more’ kaas van heeft gegeten dan ikzelf, de afgelopen dagen druk mee geweest.

Roelove’s mamablog is back in the air

Ik ben dus even uit de lucht geweest, maar Roelove’s mamablog is er weer. Alleen wordt er achter de schermen nog wel steeds kei- en keihard gewerkt. Merk jij daar wat van? Ik hoop het eerlijk gezegd niet. Maar mocht dat toch zo zijn, dan weet je nu waarom!

Good to be back 🙂

 

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog