Dit wil je niet missen...

Te leuk weer… Bellybutton kindermode

Het was tijdens ons bezoek aan Trier dat ik dit te leuke merk ontdekte. Toen nog werkelijk geen idee dat het echt Duits was. Want dat was er zo op het eerste gezicht niet echt aan af te zien. Stoer met een grote letter S, dat vond ik ervan. Ik ontdekte namelijk een te gekke trui voor onze kleine koekepeer. Een zwart, wit, gestreepte hoodie met stoere zak aan de voorkant. Op dat moment kocht ik de trui niet, al kon ik het maar moeilijk weerstaan en bleef het door mijn hoofd spoken. Maar sterk als ik was, hield ik mijn hand op de knip.

Maar goed, het shopbloed kruipt dan toch waar het niet gaan kan en zo ging ik eenmaal thuis op onderzoek uit. Bellybutton is een Duits merk voor baby- en kindermode maar ook voor positiemode. Een beetje vergelijkbaar dus als met het Nederlandse Noppies.

bellybutton

(foto: Bellybutton)

De Bellybutton collectie bestaat uit jongens, meisjes en baby kinderkleding. Kleding met gekke prints, stoere details en veelal gemaakt van biologisch katoen. De meeste stukken zijn er in grijze en natuurlijke tinten, maar ook kun je af een toe een felle kleur in de collectie bespeuren. Niet te schreeuwerig maar juist subtiel. Toch is de kleding lang niet alledaags te noemen. harembroekjes met scheve knoopsluitingen, stoere kragen op truien, A-lijn t-shirtjes, het zijn die details die mij dit merk deden doen opvallen. Ik ben dus fan. En als een echte fan betaamt, shop je dus meteen maar even 2 items. De stoere hoodie die ik in Trier gespot had natuurlijk, en meteen ook maar even een kek T-shirtje voor onze kleinste telg.

Bellybutton is in Nederland o.a. te verkrijgen bij Noozies

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog