Dit wil je niet missen...

Tafeltje prikje

Voor een prikkie van 5,- opgetrommeld bij de plaatselijke kringloop. Toen nog geheel in blanco vuren houten look. Ik zag het staan in het voorbij fietsen naar mijn werk. Meteen maar even rechtsomkeert gemaakt en dit leuke mini bureautje achterop mijn fiets gehangen.

Dat de kleine man een leuk tafeltje met stoeltje moest krijgen om straks leuk en lief aan te spelen en knutselen stond al als een houten paal boven water. Toen ik dit buitenkansje tegenkwam, kwam dat dus als een geschenk uit de kringloophemel.

prikje_post

Meteen die middag maar even naar de bouwmarkt gegaan om verf te halen. Blauw moest het worden. En dan echt niet alleen omdat de Finneman toevallig van het mannelijke geslacht is. Nee, ons interieur heeft als basis, in combinatie met bruin, eveneens de kleur blauw. Niet één specifieke kleur blauw overigens, lekker allerlei soorten blauw door elkaar heen. Ik ben niet zo van dat eenlijnige, mag een lekkere ratje toe zijn aan kleuren en stijlen. Dus twee leuke blauwige kleuren uitgezocht. Een lieflijke huismerk Gamma lakverf in de kleur Acai, en een wat meer stoere kleur, druif. Eveneens van het huismerk van de Gamma. Boeltje geschilderd en zie hier het resultaat. Nu nog wachten tot de koekepeer er daadwerkelijk aan kan zitten. Want vooralsnog is het alleen zitten op een stoel een skill die hij nog niet helemaal meester is.

 

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog