Dit wil je niet missen...

Supersnelle DIY unicorn traktatie voor het KDV + download

“HELP! Waar moet ik nou op trakteren op het KDV? Ik heb  geen tijd om enorm uit te pakken.” Zo riep onlangs mijn schoonzus mijn hulp in voor het maken van de traktatie voor het KDV. Samen bedachten we een supersnelle DIY unicorn traktatie die gezond is en ook nog eens heel snel én zelf te maken is.

Unicorn traktatie voor het KDV

Het thema van de eerste verjaardag van mijn nichtje was unicorns and rainbows. Ik maakte daarvoor het uitnodigingskaartje en meteen had ik dus een idee voor de traktatie. Mijn schoonzus bedacht dat het wel leuk zou zijn om iets met rijstwafels te doen en zo geschiede. Ik maakte leuke printables van de unicorn die ik had gebruikt op het uitnodigingskaartje, waarmee je super snel een leuke én gezonde traktatie in elkaar draait voor het KDV.

Lees ook: Unicorns and rainbows uitnodiging voor een thema kinderverjaardag

Wat heb je nodig?

  • Rijstwafels
  • Vershoudfolie
  • (Kleuren)printer
  • A4 papier
  • Watervaste marker
  • Plakband of lijm
  • Schaar

Wat moet je doen?

Als eerste pak je de rijstwafels per stuk in met vershoudfolie, dat je aan de achterzijde van de rijstwafel met een plakbandje bevestigd.je kunt er ook voor kiezen rijstwafels te kopen die per stuk verpakt zijn.

#1 Download de gratis unicorn printable

Je download vervolgens hier de gratis printable voor de supersnelle DIY unicorn traktatie voor het KDV. Je print deze uit op A4 papier in kleur of zwart/wit.

#2 Knip de unicorns uit

Je knipt de unicorn sjabloontjes netjes uit. De (ronde) stippellijntjes knip je niet mee.

#3 Plak de unicorns op

Wanneer je alle unicorns hebt uitgeknipt, plak je deze op de (voor)verpakte rijstwafels met een plakbandje of een beetje lijm.

#4 Teken de oogjes en een neusje

Om de unicorn wat leven te geven, teken je met een watervaste marker er (in dit geval gesloten) oogjes op en twee neusgaatjes.

Klaar!

Resultaat is een erg eenvoudige en supersnelle unicorn traktatie voor het KDV!

Wil je de traktatie nou nog wat persoonlijker maken dan kun je aan de achterzijde ook een gepersonaliseerd labeltje plakken. Neem contact met mij op voor een persoonlijk ontwerp.

Lees ook: Muzikale traktatie: trommeltjes + download

Wat vind jij van deze supersnelle traktatie?

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog