Dit wil je niet missen...

Struinen en shoppen op de zwangerbeurs der beurzen, de negenmaandenbeurs

Twee jaar geleden trotseerde ik het zwangergedruis ook al. Samen met schoonzus en schoonmoeder brachten we toen een bezoek aan de beurs der zwangerbeurzen, zoals ik ‘m maar even noem. Ach het hoort er toch een klein beetje bij niet waar? En in the end, is het eigenlijk ook best wel leuk. Want uiteindelijk tref je altijd wel weer leuke stands van winkeltjes die je voorheen nog niet kon of ontdek je nieuwe spulletjes die eigenlijk best wel handig zijn.

Dus omdat ik wederom zwanger ben, bracht ik ook dit jaar weer een bezoek aan de zwanger beurs der beurzen; de negenmaandenbeurs editie 2016. Met twee zwangere metgezellige dames gingen we ’s morgens in alle vroegte op pad richting de hoofdstad. Topdrukte alom, zo bleek, want alle parkeerplaatsen waren al bommetje vol. Gele bordjes brachten ons uiteindelijk naar de Amsterdam Arena waarvandaan we met pendulbussen richting de Rai werden gebracht. Met lege shoppers onder de arm sloten we aan in de rij die ons naar de ingang van de negenmaandenbeurs leidde. Met een goed humeur, verstand op ‘gratis’ en vooral veel shopzin begonnen we met z’n drieën aan ons negenmaandenbeurs avontuur. Ik had vooraf al een lijstje gemaakt met stands die ik absoluut even wilde aandoen. nOeser was er één van. Net als de stand van 4funkyflavours, CarlijnQMoodstreet en uiteraard de Nestle, Kruidvat en Mamaloes stands. In het voorbijgaan troffen we echter ook nog een aantal andere zeer leuke stands aan die we toch echt even van een bezoekje moesten voorzien.

negenmaandenbeurs2

Als eerste arriveerden wij bij de stand van Minimonky. Daar ontdekten we een ontzettend handige en hippe babydraagdoek; de Sling Unlimited. Super makkelijk om te doen, comfortabel en ook nog eens genomineerd voor de baby innovation award 2016. Als ik niet al voorzien was van een super draagdoek van ByKay, die overigens ook op de beurs aanwezig was, was ik zeker voor deze nieuwe baby carrier van Minimonkey gegaan. Een van mijn zwangerige medestanders kocht wel een exemplaar van de babydrager en ik ben zeer benieuwd naar haar ervaringen.

negenmaandenbeurs1

Onze struintocht over de beurs bracht ons verder naar een standje van een ontzettend leuk merk. TIS Lifestyle kon ik nog niet en ik ben blij kennis gemaakt te hebben. Alle drie waren we meteen op slag verliefd op de leuke, lieve babyspulletjes die TIS verkoopt. Van rompertjes en sokjes tot aan mooie accessoires voor de babykamer. TIS Lifestyle is een uniek merk geïnspireerd op Scandinavische en Japanse prints. Producten die met liefde zijn ontworpen, die unisex en makkelijk te combineren zijn, en ook nog eens gemaakt zijn van mooie materialen. Ik ben fan! TIS is wat mij betreft zeker een onthoudertje.

negenmaandenbeurs4

In hal 9 passeerden we eveneens een interessant standje, vond ik althans. Namelijk Ukje, welke leuke hoezen maakt voor o.a. autostoeltjes en wipstoeltjes. Uiteraard werd ik weer getrokken door de leuke prints en meteen zag ik de autostoeltjes die bij mij in gebruik zijn voorzien van zo’n leuk printig hoesje. De Maxi Cosi autostoel voor de grote koekepeer is al een oudje en heb ik zojuist vervangen door een nieuwer model. Maar ondanks dat zie ik zo’n leuke, hippe hoes echt niet misstaan. Geldt overigens ook voor de baby Maxi Cosi die we hebben. Hoewel deze al voorzien is van een eenvoudige badstoffenhoes, zie ik zo’n stoer printje ook daar omheen wel zitten. Ukje heeft een aantal standaard designs maar maakt de hoezen ook naar wens. Bovendien hebben ze ook erg leuke boxkleden en andere kindermeubelhoezen.

negenmaandenbeurs5

Verder, en dus geheel volgens plan, kon ik mijn shophart ophalen bij de stand van Moodstreet dat een van mijn favoriete kinderkleding merken is. Daar scoorde ik een te leuk broekje met walvisprint voor de minipeer en een kek kort broekje met autoprintje voor de grotere koekepeer.

negenmaandenbeurs6

Bij de stand van 4funkyflavours scoorde ik twee super leuke en printige items voor mijn beide kleine mannetjes, waarvan een dit geweldige sweatvest met UK print is.

negenmaandenbeurs9

Ook bij de stand van nOeser gingen we los. De megakorting die ze weggaven op de oude collectie was natuurlijk onweerstaanbaar wat resulteerde in het feit dat ik ein-de-lijk die te leuke freddy the fish visgraatbroek kon scoren + een leuk kort broekje uit de collectie Charly the Cheetah.

negenmaandenbeurs7

En of dat nog niet genoeg was, stuitte ik bij CarlijnQ op een leuk geel t-shirtje met ‘paper planes’ print. Kon ik natuurlijk niet laten liggen.

Kortom; ons uitje naar de negenmaandenbeurs bleek een vruchtbare te zijn. Niet alleen kwamen we allemaal bepakt en bezakt terug, vol met leuke nieuwe spulletjes, veel inspiratie voor babykamers en ander babywaar, het was ook nog eens ontzettend gezellig om met drie zwangere dames op pad te zijn. Ik kijk dus al met al toch weer terug op een geslaagd negenmaandenbeurs uitje. Maar ook een vermoeiend uitje, want 35 weken zwanger en struinend over een beurs is me niet in de koude beurskleren gaan zitten zullen we maar zeggen. Maar ach, met een dag absolute bankhangrust, waren we er zo weer bovenop.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog