Dit wil je niet missen...

Strak in het Zara kerstpak

Bij twijfel altijd doen, dat is wel een klein beetje mijn motto. Dat geldt dus ook voor shoppen. Ik heb me overigens al tijden best goed in weten te houden. Ventje groeit gewoon niet meer zo super hard als in het begin en hij doet dus (in mijn beleving althans) al tijden met zijn kleertjes. Maar er breekt weer een gelegenheid aan om iets nieuws te bemachtigen. Een vrijbrief voor ongegeneerd kleren kopen. Juist ja, de kerst. En hoewel ik zat leuke kleertjes in de kleine man’s kast heb liggen. Ik al maanden in mijn hoofd, van de reeds in zijn kast liggende items, al tig keer een kerstoutfit bij elkaar heb gemixt. Kon ik het toch niet laten om toch nog iets speciaals, iets feestelijks, iets extra’s te shoppen. Het is per slot van rekening wel een feestje niet waar? En bij een speciale gelegenheid als kerst, hoort wat mij betreft ook een speciale outfit (of twee). Dit keer geshopt bij Zara.

zara-kerst

Deze kersterige items scoorde ik bij Zara. Een leuk denim shirt met kerstbomenprint (voor op een zwart broekje dat ik nog wel heb liggen). Een gemêleerd grijs broekje met bijpassend shirtje met das- en zakjesprint. En uiteraard een chique blazertje dat in deze feestelijke tijd natuurlijk niet mag ontbreken. Onze kleine koekepeer is er klaar voor.

 

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog