Dit wil je niet missen...

Stoer met een rauw, rocky randje

Hoe leuk, die stoere, beetje rocky look! Dat ik fan ben van kekke, kleurrijke, retro printjes mag duidelijk zijn! Maarr, ik vind die stoere outfitjes ook zo wijs. Zo stuitte ik onlangs op het Israelische kinderkledingmerk Nununu. Onwijs stoer met een klein rauw, rocky randje. Skulls bijvoorbeeld… Nou niet iets waaraan je meteen denkt wanneer je het hebt over lieflijke mini-mode. Maar t staat zo verschrikkelijk eigenwijs. Ik hou ervan. Net als het canadese merk littlecocoabean. Kan ik ook prima van houden. De stoere prints en volwassen kleuren zijn weer net even anders.

skulls_post

Beide merken zijn voor mij overigens praktisch nog onbekend. Met andere woorden; zoonlief heeft nog niet als proefkonijn voor deze twee nieuw gespotte ‘vind ik leuks’ hoeven fungeren. Maar ik schat dat hier op korte termijn wel eens verandering in zou kunnen komen. Het heeft mijn nieuwsgierigheid gewekt en mijn aandacht getrokken.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog