Dit wil je niet missen...

Sterren, kan ik nou eenmaal moeilijk weerstand aan bieden

Titel zegt het al… Ik heb een zwak voor sterren. Van prints in zijn algemeenheid gaat mijn modehartje sneller kloppen, maar sterren schaar ik zeker tot één van de favorieten. Vandaag viel er dan ook weer een nieuwe toevoeging voor de overvolle, uitgebreide, modecollectie van zoonlief op de deurmat. Het via een veiling gewonnen shirtje met, je raad het al, sterrenprint is binnen, jippie! Helemaal ingevlogen vanuit het verre Belgie, van het merk Oepsie. Eerlijke, handgemaakte kleding bedacht door een moeder van drie en ontwikkeld in een klein atelier in Europa. Onlangs nog volledig onbekend voor mij maar dankzij de online veiling heeft dit merk gelukkig niet aan mijn aandacht kunnen ontsnappen.

oepsie_post

Shirt met de sterrenprint dus, weliswaar lekker op de groei gekocht maar maakt dat ik er niet minder blij mee ben. Ook wanneer de koekepeer zijn tweejarige leeftijd zal bereiken, zie ik hem immers nog graag goed voor de kledijdag komen. Dus daar is dan nu alvast een kleine modische bodem voor gelegd. Oepsie, leuke naam voor een vrolijk kinderkledingmerk met een kleurrijk retrorandje

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog