Dit wil je niet missen...

Het sterkste meisje, ook op papier…

Tekenen en illustreren. De hobby die ik na zeker 20 jaar weer opgepakt heb. Na het verlies van ons dochtertje in 2013 en de geboorte van onze zoon in 2014 kwam ik emotioneel in een ‘roller coaster’ terecht. Dankzij de door mijn lijf gierende kersverse mama hormonen gecombineerd met emoties van verlies en een verwerkingsproces dat nog niet volledig is afgesloten, ben ik op aanraden van anderen weer gestart met tekenen en illustreren. Gewapend met potlood en papier nam ik plaats aan onze tafel en besloot het portret van onze prachtige dochter na te gaan tekenen. Tekenen als medicijn en het werkte! Zie hier mijn eerste pleister op de wond als resultaat. Of ik het nog kan? Ik durf voorzichtig te zeggen van wel. Leuk om te doen, is het in elk geval wel.

jasmijn-tek2

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog