Dit wil je niet missen...

Spiderman uitnodiging voor een spiderman thema kinderfeestje

Ik noemde het van de week al even; onze kleuter is idolaat van spiderman. Op de vraag wat voor een verjaardagsfeestje onze kleine man wilde, antwoordde hij dan ook stee en vast; spiderman. Zo begon ik aan de spiderman uitnodiging voor het spiderman thema kinderfeestje.

Spiderman is de bomb, spiderman it is!

Geregeld wordt hier het spiderman masker uit de verkleedkist getrokken om de spinnenman himself vakkundig na te doen. Kleuter en dreumes rollen over elkaar heen, de bewegingen nadoend van de superheld in blauw, rode smoking. Spiderman is hier de bomb, en tot op de dag van vandaag weet ik werkelijk niet hoe onze mannetjes aan deze fascinatie komen. Des al niet te min bleef onze kleuter bij zijn besluit dat hij een spiderman thema kinderfeestje wilde. Oké, spiderman it is!

Lees ook: Peppa Pig en George uitnodiging voor een Peppa themafeestje

Spiderman verjaardagsuitnodiging

Spiderman leent zich overigens uitstekend voor een thema kinderfeestje. Er is genoeg over spiderman te vinden waar je je creatieve ei in kwijt kunt. Toch koos ik ervoor om in het geval van de uitnodiging het net even anders te doen. Ik maakte daarom de uitnodiging in comic style, waar ik ook het geboortekaartje van de kleine man in had gemaakt. Op de voorkant koos ik ervoor het masker van spiderman na te maken, waar ik op de achterkant de skyline van een stad en uiteraard het silhouet van spiderman plaatste. Zoonlief was in zijn nopjes met zijn spiderman uitnodigingskaartje en wilde hem hoogst persoonlijk afgeven aan zijn beste vriendje. Daarmee kon ik in elk geval weer concluderen; missie geslaagd!

Lees ook: Het geboortekaartje van een superheld

Mocht je nou denken, goh best leuk , zo’n uitnodiging. En zou je willen weten of ik zoiets ook voor jou kan maken. Neem dan contact met mij op.

Maak of maakte jij ook wel eens gebruik van uitnodigingskaarten voor een verjaardagsfeest van je kind?

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog