Dit wil je niet missen...

Spiderman uitnodiging voor een spiderman thema kinderfeestje

Ik noemde het van de week al even; onze kleuter is idolaat van spiderman. Op de vraag wat voor een verjaardagsfeestje onze kleine man wilde, antwoordde hij dan ook stee en vast; spiderman. Zo begon ik aan de spiderman uitnodiging voor het spiderman thema kinderfeestje.

Spiderman is de bomb, spiderman it is!

Geregeld wordt hier het spiderman masker uit de verkleedkist getrokken om de spinnenman himself vakkundig na te doen. Kleuter en dreumes rollen over elkaar heen, de bewegingen nadoend van de superheld in blauw, rode smoking. Spiderman is hier de bomb, en tot op de dag van vandaag weet ik werkelijk niet hoe onze mannetjes aan deze fascinatie komen. Des al niet te min bleef onze kleuter bij zijn besluit dat hij een spiderman thema kinderfeestje wilde. Oké, spiderman it is!

Lees ook: Peppa Pig en George uitnodiging voor een Peppa themafeestje

Spiderman verjaardagsuitnodiging

Spiderman leent zich overigens uitstekend voor een thema kinderfeestje. Er is genoeg over spiderman te vinden waar je je creatieve ei in kwijt kunt. Toch koos ik ervoor om in het geval van de uitnodiging het net even anders te doen. Ik maakte daarom de uitnodiging in comic style, waar ik ook het geboortekaartje van de kleine man in had gemaakt. Op de voorkant koos ik ervoor het masker van spiderman na te maken, waar ik op de achterkant de skyline van een stad en uiteraard het silhouet van spiderman plaatste. Zoonlief was in zijn nopjes met zijn spiderman uitnodigingskaartje en wilde hem hoogst persoonlijk afgeven aan zijn beste vriendje. Daarmee kon ik in elk geval weer concluderen; missie geslaagd!

Lees ook: Het geboortekaartje van een superheld

Mocht je nou denken, goh best leuk , zo’n uitnodiging. En zou je willen weten of ik zoiets ook voor jou kan maken. Neem dan contact met mij op.

Maak of maakte jij ook wel eens gebruik van uitnodigingskaarten voor een verjaardagsfeest van je kind?

10 reacties op dit bericht

Ja, Spiderman blijft altijd leuk! Mijn zoontje heeft een Spiderman masker, badjas en een hele leuke vest. Dat masker zet hij vaak op en dan rent hij rond. Of hij is de Hulk. Dat vindt hij ook wel wat. Leuke uitnodiging! Ik ben gek op comics. Dus ik vind hem super gemaakt.

Oh dank je, ik houd ook van de comic stijl (mocht je dat ontgaan zijn 🙂 ) Ik vind het trouwens enorm fascinerend dat bijna elk jongetje gek is van dino’s en / of spiderman, why?

Hier ook spiderman for life! Je hebt ze echt prachtig ontworpen! Ik hou ‘m in gedachten voor volgend jaar.

Dank je, je mag me altijd contacteren. Lijkt me een eer om het voor je te mogen maken.

Wat gaaf zeg! Mijn zoontje is ook gek van Spiderman. Ook de moves worden hier nauwkeurig nagespeeld. Wel tof zo’n thema!!

Mooi he, enig idee waarbij jullie die fascinatie vandaan komt?

Wij maakten ze altijd zelf. Staan er ook tijden en locatie op? En worden ze thuisgebracht aan het eind van het feestje? Dat was altijd mijn favoriete zinnetje : )

Inderdaad ook tijden en locatie op. Kan toch niet zonder wat mij betreft. Dat van dat ophalen en wegbrengen is idd een goede.

zebrazonderstrepen says:

amai leuk gedaan!

Praat je mee?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Meer in DIY
Spiderman traktatie voor afscheid van het KDV

Werkelijk nog nooit heeft onze kleuter spiderman op TV gezien. Hij heeft er dan weliswaar een spelletjes van voor op zo'n storio spelcomputer, maar afgezien...

Sluiten