Dit wil je niet missen...

Small Rags, ik ben zooo in luv

Nieuw, neu, new… en nog Scandinavisch ook. Hoe kan het ook anders, ik ben verliefd. Want wat is die eigenwijze look van dit ontzettend wijze, tikkie retro maar tegelijkertijd ook urban, Small Rags toch leuk! Ik kwam het tegen via Kindermodeblog. Maar nu werd mijn aandacht wat meer getrokken als anders. Komt waarschijnlijk door de té leuke wintercollectie die een duidelijk vleugje nostalgie in zich heeft, gefotografeerd met té schattige minimodelletjes. Oke, ik ben om, ik ben verliefd….

small-rags

Maar waar, waar, waar… verkopen ze dit merk? Ik besloot een oproepje te doen via Instagram. Gelukkig kwamen daar meteen reacties op en werd ik door Sanne van S Agency vriendelijk te woord gestaan waar ik dit Deense kinderkleding merk kan scoren. Sanne vertegenwoordigd een aantal zeer leuke kinderkledingmerken en haalt deze naar ons land. Zo ook Small Rags, een nog relatief nieuw merk dat in Nederland nog niet veel wordt verkocht. Maar daar komt binnenkort dus verandering in. Vanaf 10 augustus lig namelijk, ook in nederland, de nieuwe wintercollectie in de winkels en is het (YES) ook te koop bij mij in de buurt. Het merk zal in de schappen van MOOS Kids in Deventer te vinden zijn evenals bij Zoem kidsfashion in Apeldoorn. Nou, daar gaat deze shopaholic fashion addicted mom zeker even een kijkje nemen na haar vakantie. Als ik mij kan inhouden tot die tijd althans, want ook online, o.a. bij Kids Department en Maysons.nl, is dit super leuke Scandinavische kindermerk te koop. Ik voel het gat in mijn mamahand alweer groeien.

Foto’s: Small Rags

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog