Dit wil je niet missen...

Small Rags AW18 – With love for the prints #5

Het wordt een beetje traditie zo langzamerhand. De nieuwe collecties druppelen de (web)shops binnen en daarmee is ook de zin in het najaar gekomen. Want na al die warme dagen en die heerlijke nazomer, moet ik bekennen dat ik met het korter worden van de dagen wel weer stiekem uitkijk naar lange-broeken-weer en de vele laagjes kleding die je aan kunt doen. Tijd dus om een rondje langs mijn meest favoriete Scandinavische (en Nederlandse en Poolse en… en…) kindermode merken te maken en je weer wat mooie nieuwe collecties voor te stellen. Met vandaag in de hoofdrol:  Small Rags AW18.

Lees ook: With Love for the prints #2: kinderkleding met vintage look Small Rags collectie AW17/18

Zeg je vintage dan zeg je Small Rags

Al sinds dat ik lucht kreeg van dit Scandinavische merk ben ik fan! Temeer omdat deze kindermode lijn vintage ademt pur sang. En dat niet alleen, de kleding van het Deense Small Rags is er één van de categorie betaalbaar. En al zou je het niet zeggen met mijn relatief ‘dure’ smaak. Ik houd enorm van betaalbare kindermode. (Stiekem koop ik de duurdere merken namelijk het liefst in de opruiming, maar niet verder vertellen hè?!) Dit seizoen zie je bij Small Rags weer veel laagjes, jottem! Leuke shirts met ruit, toffe stoffen zoals fluweel en denim. En niet te vergeten; ingetogen, vintage kleuren en dito prints. Hoewel de collecties van Small Rags ieder jaar mijn inziens iets van elkaar weg hebben (je herkent iets van Small rags nou eenmaal van verre), is het toch telkens weer een verrassing. Zo vind ik dit keer de fluwele stoffen enorm gaaf. En ook het vleugje bohemian maakt dat ik Small rags zeker weer schaar onder één van mijn favoriete Scandinavische kindermode merken van dit seizoen. Kijk je mee naar de nieuwste herfst- / wintercollectie van Small Rags?

AW18 collectie van Small Rags

(foto’s: Small Rags)

Lees ook: Carlijn Q AW18 – With love for the prints #4

Wat vind jij van de vintage look in kindermode?

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog

Roelove inspireert | grafisch ontwerp en persoonlijke blog