Dit wil je niet missen...

Lilypilly, slabbetjes voor de hippe kwijlertjes onder ons

Via instagram stuitte ik weer eens op een enorm leuke webshop. Al tijden ben ik namelijk op zoek naar een leuke oplossing voor onze grote kwijlebal. Nee, nu heb ik het niet over onze twee boxers, toegegeven die spannen toch nog steeds de kroon. Ik heb het over ons oogappeltje, het koekepeertje. Meneer krijgt namelijk tandjes. Ja, al een tijdje maar ik ben het kleren wisselen een beetje zat. Want met enige regelmaat zit de net aangetrokken, met zorg geselecteerde, outfit van de kleine man binnen no-time onder het kwijl. Heerlijk. Het ziet er niet alleen niet uit. Maar zeker met het koude weer in de nabije aantocht is het ook nog eens knap koud zo’n nat halsje. Een slabje dus.

Comfy sjaaltjes voor kinderen

Verschillende ‘kwijl slabbetjes’ heb ik onderzocht maar geen voldeed aan mijn wensen. Want hé, het moet er wel een beetje leuk uitzien natuurlijk. Ikzelf ben wég van sjaaltjes, maar de kindersjaaltjes die ik ben tegengekomen vind ik vaak veel te onpraktisch. Te groot, te warm, gewoon niet handig voor de kleine man om zich lekker comfy in te kunnen bewegen. Toen stuitte ik dus op Lilypilly. Een enorm leuke webshop met handgemaakte slabbetjes. Met allemaal, stuk voor stuk, schattige en stoere printjes. Helemaal mijn ding natuurlijk!

lillypilly

(Foto: Lilypilly)

Over Lilypilly

Sanne, de moeder van 2 prinsesjes, zoals zij zelf beschrijft, ontwerpt de slabbetjes zelf. Eigenlijk om dezelfde reden als ik, niets voldeed aan haar eisenpakket. De slabbetjes zijn gemaakt van een kwalitatief gewafeld katoen dat absorberend werkt. Super natuurlijk voor dit doeleinde. Bovendien zijn het geen kneuterige printjes of dertien in dozijn ontwerpjes, maar zijn de slabbetjes stuk voor stuk bijzonder en ook nog eens ontzettend hip! My cup of tea.

Voor zowel kleine heertjes al dametjes een kindersjaal

Ikzelf ben fan van het col modelletje ‘Bengel’ met sterren. Maar ook de andere slabbetjes zijn zeker de moeite waard. Zo zijn er voor zowel de kleine heertjes als de dametjes wat wils. Stoer, lief en uniek. Comfortabel, goed te combineren en ook nog eens prima te wassen (niet onbelangrijk). Leuk als kraamcadeau maar ook gewoon voor bij je kleine modepop in de kast. Mijn bestelling is geplaatst en ik kan dan ook niet wachten totdat ik het sjaaltje bij mijn kleine kwijlemannetje aan mag doen.

Nieuwsgierig geworden? Het is het zeker waard om deze leuke webshop Lilypilly eens te bezoeken.

 

6 reacties op dit bericht

Mijn zoontje draagt ze niet voor het kwijlen, maar draagt ze als sjaaltje. Staan super cool boven een trui (en geen bloot koud nekkie : ) )Echt een aanrader!

Ik heb ’t colletje net binnen en vind ‘m inderdaad zo leuk dat ik ‘m ook zeker ga gebruiken als ‘gewoon’sjaaltje. Echt een super comfy stofje. Ben bang dat dit niet de laatste aankoop van Lilypilly is

Super blij met de lilypilly slabjes! Hip, passen overal bij, absorberend en blijven mooi in de was!
Aanrader!

Ik ben zelf ook erg benieuwd, hoop dan ook dat ik mijn bestelling snel in de bus tegemoet zie. Ben in elk geval al laaiend enthousiast over de ontwerpjes an sich!

Ziet er inderdaad geweldig uit!

Geef een reactie

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Meer in Mini mode
Wishlists, Zara en HM kindermode blijft leuk!

Betaalbaar én leuk. Daar hou ik van. Ik ben net zo goed fan van kekke merkkleding en unieke kindermode hoor, maar ook betaalbaar kun je prima...

Sluiten