Dit wil je niet missen...

Hiep hiep hoeraah, het uitnodigingskaartje is klaar!

Enorm blij met de uitnodiging van het eerstejaarsfeestje van onze kleine vriend. Want na zijn geboortekaartje mocht ik eindelijk weer aan de slag voor nu het uitnodigingskaartje voor zijn aller eerste echte verjaardag.

Toet toet uitnodigingskaartje

De kleine man is heu-le-maal weg van zijn toet toet vriendjes en dat moest en zou dus (vonden zijn papa en mama) hét thema worden van zijn eerste verjaardagsfeestje. Al dus geschiede. Kaartje gemaakt met behulp van photoshop en illustrator met als eindresultaat een vrolijk, kinderlijk en lekker fout toet toet, hiep hiep hoeraah kaartje.

1jaar_kaartje

Mocht je nou denken, goh best leuk , zo’n uitnodigingskaartje. En zou je willen weten of ik zoiets ook voor jou kan maken. Neem dan contact met mij op.

2 reacties op dit bericht

wat een ontzettende leuke uitnodiging. ik organiseer een toet toet verjaardags feestje voor onze zoon die 2 jaar wordt.
Heeft u eventueel tips hoe ik deze uitnodiging kan maken?

Dag Angela,
Dank voor je leuke reactie. Ik heb de uitnodiging gemaakt met behulp van Adobe programma’s (pc). Daarin heb ik plaatjes van de toet toet autootjes bewerkt (vrijstaand gemaakt) en deze op een (zelf gemaakte) achtergrond gezet. Ik weet niet of je bekend bent met deze programma’s? Ik zelf ben grafisch vormgeefster dus vandaar deze programmatuur. Alternatief (gratis te downloaden) fotobewerkingsprogramma is GIMP. Daarmee kun je nagenoeg hetzelfde als met de Adobe programma’s. Mocht je hiermee niet bekend zijn of toch graag nog wat meer info willen, stuur me dan even een mailtje. Groetjes Roelina

Geef een reactie

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Meer in DIYs en creaties
Bloemige tekeningetjes

Lol heb ik er in, tekenen. Naast babyportretjes en het natekenen van mijn hondjes heb ik mij ook proberen te storten op wat meer natuurlijke...

Sluiten