Dit wil je niet missen...

Babylief wordt 1: de muzikale uitnodiging

Nog een paar nachtjes slapen en dan wordt ons kleinste mannetje alweer 1 jaar oud. Ik heb het al meerdere malen genoemd hier, het gaat allemaal veel te snel… boehoe.

Baby verandert in dreumes

Het wordt een grote vent, helemaal nu zijn eerste verjaardag steeds meer nadert. Want meneertje loopt op een haar na, is zo ondernemend als een klein baasje en eet volledig én zelf met de pot mee (laat het maar uit je hoofd om ook maar een poging te doen meneer te voeren). Onze baby veranderd in een dreumes, zucht.

Muzikaal feestje

Goed, die verjaardag dus. Gaan we natuurlijk weer ‘groots’ aanpakken. Thema van dit keer is muziek. Onze kleinste man is namelijk behoorlijk muzikaal te noemen voor iemand met een motoriek van niks. Trommelt, toetert en maakt kabaal alsof zijn leven ervan afhangt. De kleine knorrepiet krijgt dus een verjaardag in het thema muziek. Muzikale uitnodiging, taartje en bijbehorende KDV traktatie.

De uitnodiging

Maar die uitnodiging, daar begin ik dan maar mee. Altijd weer een fijn excuus om creatief achter de PC te kunnen duiken.

Vintage, carnival

Ik maakte de kaart met behulp van zo’n beetje alle gangbare Adobe programma’s die er onder de zon te verkrijgen zijn. Illustrator, Photoshop en Indesign. Ik koos voor het thema vintage, carnival. En ik hoef er denk ik verder weinig woorden aan vuil te maken. Ik ben in elk geval weer blij met het resultaat.

Mocht je nou denken, goh best leuk , zo’n vintage verjaardagsuitnodiging. En zou je willen weten of ik zoiets ook voor jou kan maken. Neem dan contact met mij op.

 

10 reacties op dit bericht

Nicole @ Everyday-Life.nl says:

Wat een leuke uitnodiging!!

Wat een super mooie uitnodiging!
En alvast proficiat! Bijzonder die eerste verjaardag!

Dank je Ilse. Idd erg bijzonder, is toch echt wel een mijlpaal.

Wat leuk dat je met een thema werkt. De tijd vliegt echt voorbij hè…

Ik probeer dat altijd wel door te voeren, maar altijd wel weer een hele opgave om te bedenken :).

Superleuk! Wat ben je toch creatief! En alweer bijna 1 jaar. Gaat hard he

Dank je :). ja het gaat echt zo hard. dat realiseer je je pas wanneer je echt uit die babytijd bent vind ik.

Wat gaat het hard he? I know… Ik ben dol op vintage en vind de kaart super. Wat leuk dat je zo’n muzikaal mannetje hebt. Daar moet je echt op inspelen. Kus.

Dank je voor je compliment voor het kaartje. Ook zo’n vintage freak ja? Leuk, ik ook :). Ik ga zeker op de muzikaliteit inspelen. Zijn lijstje bijvoorbeeld bevat allemaal instrumentjes, zo leuk om die talenten zo vroeg te ontdekken.

Geef een reactie

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Roelove's mamablog én grafisch ontwerp

Meer in DIYs en creaties
Nog meer printables voor Valentijn: DIY valentijnsposters

Het lijkt wel feest, en is het dat ook niet een beetje met Valentijn? Daarom bedacht ik posters die je eenvoudig kunt downloaden en waar...

Sluiten